Volledig scherm
© AFP

“Schandalig wat Democraten met ons land doen”: Trump pakt uit met “misselijkmakende” campagnevideo

Vijf dagen voor de tussentijdse verkiezingen in de VS tovert president Trump een nieuwe campagnevideo uit zijn trukendoos. Daarin hekelt hij de komst van migranten en de schuld schuift hij in de schoenen van –hoe kan het anders- de Democraten. Verder associeert hij de migrantenkaravaan zonder enig bewijsmateriaal met moordenaars.

102 reacties

 • lars vandenberge

  2 jaar geleden
  De USA met bijna 330 miljoen inwoners zou bedreigd worden door ocharme 7 duizend mannen vrouwen en kinderen. Een beetje perspectief is wel op zijn plaats.
 • René Delaet

  2 jaar geleden
  Ik versta er niets van. TRUMP is zelf een immigrant.
 • dirk belis

  2 jaar geleden
  Alle trumplovers! Denk verder dan uw neus! Trump is zijn land nog meer aan het verkloten dan Bush! Grootste schuld ooit in de VS 1500 miljoen! (Geen! Tikfout) aan interesten per dag! aan afbetalingen. Al die jobs dat er bijkomen kunnen nooit! Tippen aan de belastingvermindering van de rijken .Dat gaat allemaal ! Betaald worden door het werkvolk .Diegenen dat denken dat Trump zijn land beter maakt moet dringend! Een cursus economie volgen .
 • Janna Boonstra

  2 jaar geleden
  Tja, Obama haalde zijn 2de termijn. Trump moet nog zien of hij zijn eerste haalt.
 • Karel Tichmann

  2 jaar geleden
  Oktober 2018 Surprise: De VS heeft meer dan 1.000 jobs per dag toegevoegd, het beste sinds 1988. 156,562,000 Amerikanen werken op het ogenblik. (Labor Department's Bureau of Labor Statistics). US GDP is 4.1%, in de EU is het 0.3% het grote verschil is, de EU heeft geen Trump..
 1. Relschoppers belagen ziekenhuis in Enschede: “Ik hoop dat ze vanochtend beschaamd wakker worden”
  Play
  121

  Relschop­pers belagen ziekenhuis in Enschede: “Ik hoop dat ze vanochtend beschaamd wakker worden”

  Op verschillende plaatsen in Nederland, waaronder Den Haag, Tilburg, Venlo, Enschede, Helmond en Roermond, hebben gisteravond mensen op straat geprotesteerd tegen de avondklok. De betogingen liepen vrijwel overal uit op rellen. Zo zouden relschoppers het ziekenhuis Medisch Spectrum Twente (MST) in Enschede bekogeld hebben met vuurwerk en hebben ze geprobeerd om de ruiten van de Spoedeisende Hulp in te gooien. “Onwerkelijk en onbegrijpelijk”, reageert Sophia de Rooij, topvrouw van MST.
 1. CEO Trivago is live op tv wanneer plots zoontje Victor (8) kamer binnenvalt
  Play

  CEO Trivago is live op tv wanneer plots zoontje Victor (8) kamer binnenvalt

 2. Wanneer mag je wél op reis?
  Play
  Uitgelegd

  Wanneer mag je wél op reis?