Sander Bral
Volledig scherm
© Sander Bral

“Schaam je!” Belg die corona-ellende van dichtbij meemaakt in Italië, haalt fel uit naar feestvierende Belgen

CoronavirusEen Belg die in Noord-Italië woont, haalt scherp uit naar de Belgen die vrijdagavond nog op de lappen zijn geweest, luttele uren voordat de strenge coronamaatregelen van kracht gingen in ons land. “Willen jullie echt weten welke TRAGEDIES er zich in Italië afspelen? Willen jullie die ook in jouw land?”, schrijft Jelle De Bruyne op Facebook.

48 reacties

 • Francien Foppen

  2 jaar geleden
  En een dag later gingen duizenden Belgen feesten in Sluis te Nederland! Was op tv in Nederland. Daarom is de dag erna in Sluis alles dicht gebleven! De café eigenaren hadden helemaal geen Belgen verwacht!.. Waar is de realiteitszin en verantwoordelijkheidsgevoel van Belgen?
 • frans Vullings

  2 jaar geleden
  het blijft oorverdovend stil omdat deze man gelijk heeft
 • Yana Devrekere

  2 jaar geleden
  Moesten de Italianen in de eerste plaats wat beter opgelet hebben en voorzichtiger zijn, dan zaten wij nu niet met die miserie.
 • Eric Severijns

  2 jaar geleden
  Zulke personen laten mee opdraaien voor de kosten, ze hebben toch geld te veel!!
 • karina vanderlinden

  2 jaar geleden
  Men zou die onnozelaars allemaal moeten opsluiten tot de coronacrisis voorbij is. In hun eigen belang en in dat van hun medemensen die zich wel aan de maatregelen houden.
 1. Rusland showt wapens op grote militaire beurs bij Moskou: “Ze willen tonen dat het moeilijk is om hen te isoleren”

  Rusland showt wapens op grote militaire beurs bij Moskou: “Ze willen tonen dat het moeilijk is om hen te isoleren”

  In Rusland gaat vandaag ARMY-2022 van start, een zesdaagse internationale militaire beurs die omschreven wordt als de grootste van het land. Volgens experten van de CNA - een Amerikaanse non-profit die zich door onderzoek en analyse inzet voor de veiligheid en beveiliging van de VS - willen de Russen er hun wapens en wapensystemen showen en laten zien dat het moeilijk is om hen met allerhande sancties buiten spel te zetten.