De Amerikaanse ambassade in Havana, Cuba.
Volledig scherm
De Amerikaanse ambassade in Havana, Cuba. © AFP

Scans wijzen op veranderingen in hersenen van medewerkers VS-ambassade in Cuba

Uit scans blijkt dat de hersenen van medewerkers van de Amerikaanse ambassade in Havana die in 2016 om onverklaarbare reden ziek werden, significant verschillen van de hersenen van mensen uit een controlegroep. Dat blijkt uit een nieuwe studie die dinsdag gepubliceerd werd.

9 reacties

 • Janneke Alsberg

  2 jaar geleden
  een klein voorsmaakje van de totaal assymetrische oorlogsvoering waarmee we in ons korte leven nog te maken krijgen... Volledig van de kaart gespeeld door de feminisering, klimaat girls, pro en con open borders, links vs rechts en massa illegale instromen kan EU zelfs geen zicht meer krijgen op de totaal visie van alle aanstormende geo politieke gevaren.
 • Don Tessers

  2 jaar geleden
  Hier komen de linkse stemmers weer met hun opmerkingen over Donald Trump. Tot nu toe de beste president na Kennedy. Is er misschien de inzet van een geheim wapen dat voor deze klachten zorgt? Kijk op het internet naar geluidsgolven en andere vormen van zulke wapens die voor gerichte persoonlijke schade zorgen en op deze wijze een heel peloton soldaten kunnen uitschakelen.
 • robrecht Peeters

  2 jaar geleden
  Cuba en Rusland nog steeds zeer goede vrienden.
 • evelyne dewulf

  2 jaar geleden
  waarom alleen het ambassade-personeel checken? toeristen of mensen die een langere tijd daar verbleven, of zelfs gevangenen konden als referentiepunten dienen...
 • David Pletinckx

  2 jaar geleden
  trump is een zuivere narcist. Daarom kan en wil hij geen rekening houden met andere mensen. Enkel zijn wil is belangrijk. De rest is fake.