Nicolas Sarkozy en Angela Merkel.
Volledig scherm
Nicolas Sarkozy en Angela Merkel. © EPA

Sarkozy en Merkel beraden zich over Grieks referendum

UpdateDe Franse president Nicolas Sarkozy en de Duitse bondskanselier Angela Merkel hebben na een bilateraal onderhoud verklaard vastbesloten te zijn om het reddingsplan voor Griekenland uit te voeren. De uitvoering is nochtans bedreigd door een Grieks referendum.

 1. LIVE. Kaap van miljoen coronabesmettingen in ons land overschreden - VS staan achter vrijgeven patenten coronavaccin
  1

  LIVE. Kaap van miljoen coronabe­smet­tin­gen in ons land overschre­den - VS staan achter vrijgeven patenten coronavac­cin

  De symbolische kaap van meer dan 1 miljoen geregistreerde coronabesmettingen werd vandaag bereikt. Officieel zijn al 1.003.746 mensen besmet geraakt, maar volgens biostatisticus Geert Molenberghs (KULeuven/UHasselt) is dat slechts het topje van de ijsberg. “Het échte aantal ligt tussen 3 en 3,5 miljoen”, zei hij gisteren aan onze redactie. Deze zaterdag mogen cafés en restaurants weer klanten ontvangen op het terras en de voorbereidingen daarvoor zijn in volle gang. Eerder deze week werd ook duidelijk welke richtlijnen zullen gelden om die heropening in openlucht in goede banen te leiden. Volg alle ontwikkelingen over het coronavirus in onze liveblog.
 1. En plots staat er een alligator voor het raam: "Straks breekt hij het glas!"
  Play

  En plots staat er een alligator voor het raam: "Straks breekt hij het glas!"

 2. Is de 71-jarige Mary de sterkste oma ter wereld?
  Play

  Is de 71-jarige Mary de sterkste oma ter wereld?