Sarah Palin
Volledig scherm
Sarah Palin © REUTERS

Sarah Palin test positief: rechtszaak tegen krant uitgesteld

Een rechtszaak van voormalig Amerikaanse vicepresidentskandidaat Sarah Palin tegen de krant ‘The New York Times’ is met tien dagen uitgesteld. De zaak zou maandag beginnen, maar Palin testte positief op het coronavirus, zei de rechter in New York.

 1. Gekocht voor 8 miljoen, nu 20 keer meer waard: dit is Mar-a-Lago, de schuilplaats van Trump
  PREMIUM
  3

  Gekocht voor 8 miljoen, nu 20 keer meer waard: dit is Mar-a-La­go, de schuil­plaats van Trump

  Geef toe: er zijn slechtere schuilplaatsen denkbaar. Als de Amerikaanse autoriteiten woensdag of later deze week Mar-a-Lago binnenvallen om ex-president Trump te arresteren, zullen ook zij grote ogen trekken. Het superdeluxe stulpje werd in 1924 opgetrokken door een schatrijke miljardairsdochter én bij haar dood weggeschonken aan de overheid als ‘Winter White House’. Die moest het echter niet hebben en sluw als Donald was, wist hij het in 1985 zwaar onder de prijs te kopen. Vandaag is het al twintig keer meer waard.
 2. Amerikaanse gevangene (44) kan niet geloven hoe hard wereld is veranderd na celstraf van 27 jaar: “Mensen zijn zo vriendelijk”

  Amerikaan­se gevangene (44) kan niet geloven hoe hard wereld is veranderd na celstraf van 27 jaar: “Mensen zijn zo vriende­lijk”

  De Amerikaanse ex-gevangene Bobby Bostic kon zijn ogen niet geloven toen hij afgelopen november na maar liefst 27 jaar weer als een vrij man door het leven ging. De 44-jarige Amerikaan kreeg in 1995 een celstraf van 241 jaar, waar hij uiteindelijk “maar” 27 jaar van uitzat. Toen Bostic de gevangenis verliet, leek het wel alsof hij door de tijd was gereisd. Draadloze oortjes, huisrobots en uitzonderlijk vriendelijke mensen: wat was de wereld toch veranderd.