Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © REUTERS

Ryanair zet passagiers op zwarte lijst na discussie over pandemievluchten

De Ierse luchtvaartmaatschappij Ryanair heeft een aantal passagiers verboden om nieuwe vluchten te nemen wegens een discussie over de terugbetaling van vluchten tijdens de coronapandemie. Volgens de luchtvaartmaatschappij moeten de klanten eerst hun “schuld” aflossen, nadat ze hun geld terugvroegen aan hun kredietmaatschappij. 

7 reacties

 • Mark Deckers

  2 maanden geleden
  Dit heeft niets te maken met Ryan Air als goedkope maatschappij, maar wel met de voorwaarden die je zelf aanvaardt. Als je niet-terugbetaalbare tickets koopt in volle Coronapandemie en vervolgens zelf beslist deze niet te gebruiken wegens die pandemie, dan moet je niet verwachten dat die worden terugbetaald. Als je dan via een chargeback via je creditkaart maatschappij dit toch afdwingt, dan ben je eigenlijk aan het oplichten. Ryan Air heeft voor één keer gelijk.
 • Dirk Vantomme

  2 maanden geleden
  Ryan air heeft gelijk !!
 • Jos Verhaeg

  2 maanden geleden
  Mevrouw Heremans, Ryanair heeft gelijk. Als gij enkel zo goedkoop mogelijk wil vliegen en te gierig zijt om een meer te betalen betalen dan de prijs van een lijnbus moet ge achteraf niet komen zagen dat ge niet het het comfort van een limousine gekregen hebt. Alles heeft zijne prijs. ..en anders ga met uwe fiets op vakantie.
 • Ives Ameel

  2 maanden geleden
  Als je met deze maatschappij vliegt mag je je aan alles verwachten.
 • Rita Heremans

  2 maanden geleden
  Wat mij betreft mag Ryanair gerust stoppen met vliegen. Dat is gewoon een vliegende lijnbus. Altijd hebben zij gelijk, denken zij.