Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © REUTERS

Ryanair laat dieprode cijfers optekenen, maar kijkt optimistisch naar toekomst

Lagekostenluchtvaartmaatschappij Ryanair heeft het afgelopen boekjaar als gevolg van de coronacrisis dieprode cijfers laten optekenen. Onder de streep stond eind maart een verlies van meer dan een miljard euro, in vergelijking met een winst van 649 miljoen euro een jaar eerder. Dat heeft de Ierse lagekostenmaatschappij meegedeeld.

4 reacties

 • luc dierick

  1 maand geleden
  Als het niet was van de gigantische subsidies geraakt er geen en ik herhaal geen enkel vliegtuig van de grond
 • Geert Vande Walle

  1 maand geleden
  Elke "KWD" of "VES" minder inkomst dan vorig jaar word als verlies gezien . Wiskundig gezien klopt dat wel .
 • Guy Custers

  1 maand geleden
  De Waalse regering zal wel - wééral - bijsteken.
 • Wesley De Cock

  1 maand geleden
  Dan is in een gigantische crisis de winst van één jaar verloren. Één jaar. Zo'n bedrijven zouden dus ruim voldoende reserves moeten hebben en nooit staatssteun hoeven te krijgen. Maar ja, alle winsten worden uitbetaald als dividenden of bonussen voor CEO's...
 1. Poetin over gesprek met Biden: “Geen vriendschap, wel pragmatische dialoog”. Biden beklemtoont “nood aan basisregels”

  Poetin over gesprek met Biden: “Geen vriend­schap, wel pragmati­sche dialoog”. Biden beklem­toont “nood aan basisre­gels”

  De langverwachte ontmoeting tussen de Amerikaanse president Joe Biden en zijn Russische ambtgenoot Vladimir Poetin die iets na de middag begon, is ondertussen afgelopen. De twee wereldleiders schudden elkaar kort de hand voor de start van hun gesprek. “Het is altijd beter om elkaar face to face te zien”, zei Biden bij aanvang. Een stelling die hij ook na afloop herhaalde. Volgens beide leiders was er tijdens de ontmoeting geen sprake van vijandigheid. Poetin en Biden gaven achteraf elk apart een persconferentie.
 2. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!