Ryanair-CEO Michael O'Leary
Volledig scherm
Ryanair-CEO Michael O'Leary © Photo News

Ryanair-CEO O’Leary weigert toegevingen te doen: “Dat ze maar staken”

“Als ze willen staken, dat ze dan maar staken. Maar wij zullen geen toegevingen doen onder dreiging van een staking.” Dat heeft Michael O’Leary, de topman van luchtvaartmaatschappij Ryanair, vandaag gezegd tijdens een persconferentie in Brussel. De klachten van de vakbonden deed hij in zijn eigen stijl af als “complete rubbish”, totale onzin.

14 reacties

 • Marjan Frankie

  2 maanden geleden
  Stop met vliegen iedereen je zou allen beter moeten weten Niemand geeft nog iets om onze zuivere lucht Stop met werken voor zulke maatschappijen
 • Nico Herbots

  2 maanden geleden
  Hij heeft gelijk. Zolang voor de consument het enige criterium 'zo goedkoop mogelijk is', zelfs al gaat dat zwaar ten koste van een heleboel uitgebuite medewerkers, heeft hij klanten genoeg en kan niemand hem iets maken. Mensen zijn nu eenmaal egoïsten.
 • Rudy Belmans

  2 maanden geleden
  Staking is het probleem verergeren als je opslag wil moeten ze dat ook maar geven.
 • Ives Ameel

  2 maanden geleden
  Triestige maatschappij wij zijn sociaal nog geen stap verder, schone toekomst met zulke bedrijven, mensen zijn daar minder dan nummers en dat soort bedrijfsleiders je zou er ziek van worden.
 • Ernest Vandewinkel

  2 maanden geleden
  Groot gelijk heeft hij !
 1. Verdachte (24) die schrijver Rushdie neerstak steunde sjiitisch extremisme, maar pleit onschuldig
  36

  Verdachte (24) die schrijver Rushdie neerstak steunde sjiitisch extremisme, maar pleit onschuldig

  De man die vrijdag in de staat New York schrijver Salman Rushdie heeft aangevallen en neergestoken is de 24-jarige Hadi Matar. Hij liet zich eerder positief uit over sjiitisch extremisme, meldt NBC op basis van bronnen binnen het politieonderzoek. De man, die meteen na de feiten gearresteerd werd, handelde vermoedelijk alleen. Hij wordt verdacht van mishandeling en poging tot doodslag, maar pleit onschuldig volgens zijn advocaat. Conservatieve media in Iran prijzen zijn daad. “Duizendmaal bravo”, klinkt het.
 2. Piloten willen staken. Welke impact kan dat hebben? Dreigt er chaos op Zaventem? En waarom willen ze precies op dat moment staken?
  PREMIUM

  Piloten willen staken. Welke impact kan dat hebben? Dreigt er chaos op Zaventem? En waarom willen ze precies op dat moment staken?

  De zomervakantie is in zicht en daar dreigen de piloten van Brussels Airlines met een staking. Volgende week beslissen ze of en wanneer ze het werk neerleggen, en voor hoe lang. Welke impact kan een staking hebben op de vakantie-uittocht? En moeten reizigers zich nu al beginnen ongerust maken? “De soep wordt nooit zo heet gedronken als ze wordt opgediend - zo bleek al in het verleden”.