Twitter
Volledig scherm
© Twitter

Ruzie in Duits rusthuis loopt volledig uit de hand

Een ruzie in een bejaardentehuis in het Duitse Hamm is vandaag volledig uit de hand gelopen. Twee mensen verloren het leven, drie mensen raakten gewond, meldt de politie. Rond 10.30 uur kregen twee bewoners van 77 het met elkaar aan de stok.

  1. Poetin-criticus Navalny zit al een jaar vast: “Ik heb nergens spijt van”

    Poe­tin-criticus Navalny zit al een jaar vast: “Ik heb nergens spijt van”

    De Russische oppositieleider en Kremlin-criticus Aleksej Navalny zit intussen al een jaar gevangen, maar heeft nergens spijt van. "Ik heb het gedaan, ik heb er geen seconde spijt van", zegt Navalny op sociale media over zijn strijd tegen het Kremlin en zijn terugkeer naar Rusland, nadat hij in Duitsland had hersteld van een gifaanval. "Na een jaar gevangenis, zeg ik jullie wat ik naar hen (die me toen steunden) in de rechtszaal heb geroepen: wees niet bang.”
  1. Mogelijk nieuwe zoektocht naar vermiste Nederlandse studente Tanja Groen

    Mogelijk nieuwe zoektocht naar vermiste Nederland­se studente Tanja Groen

    Nieuw en recent onderzoek heeft enkele plekken op de Strabrechtse Heide bij Heeze (Noord-Brabant) opgeleverd waar mogelijk de stoffelijke resten van de vermiste Tanja Groen begraven kunnen zijn. Het Nederlandse Openbaar Ministerie en de politie zijn hierover geïnformeerd door rechtspsycholoog Peter van Koppen na onderzoek door wetenschappers van de Vrije Universiteit Amsterdam (VU). Dat heeft het OM in Maastricht maandagmiddag gezegd naar aanleiding van berichtgeving in ‘De Telegraaf’ en ‘De Limburger’.