Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © Shutterstock / Marieke Kramer

Ruzie bij Belgisch koppel in Spanje: man (65) neergestoken met keukenmes

Een ruzie in het appartement van een Belgisch koppel in Spanje is zwaar uit de hand gelopen. Een 51-jarige vrouw plantte een keukenmes tussen de ribben van haar 65-jarige echtgenoot. Die liep zwaargewond en hevig bloedend de straat op om hulp te vragen. Het slachtoffer zou niet in levensgevaar zijn. Zijn echtgenote is aangehouden voor poging tot doodslag.

  1. Rwanda en België onder diplomatieke hoogspanning na veroordeling held van ‘Hotel Rwanda’: “Belgisch standpunt kan niet als verrassing komen”
    9

    Rwanda en België onder diplomatie­ke hoogspan­ning na veroorde­ling held van ‘Hotel Rwanda’: “Belgisch standpunt kan niet als verrassing komen”

    Een geplande ontmoeting tussen minister van Buitenlandse Zaken Sophie Wilmès (MR) en haar Rwandese collega gaat niet door. Het ministerie van Buitenlandse Zaken in Rwanda is niet opgezet met het Belgische standpunt over de veroordeling van Paul Rusesabagina, meldt het op Twitter. Maar het Belgische standpunt kan geen verrassing zijn voor Rwanda, reageert Wilmès.