Screenshot
Volledig scherm
© Screenshot

Russische zender geeft tips voor WOIII: "Sla water op in plaats van snoep"

BuitenlandZe liggen onder vuur voor de vergiftiging van ex-spion Sergei Skripal, en nu wordt er ook gedreigd met sancties tegen bondgenoot Syrië wegens chemische aanvallen. Kortom: Rusland gaat door een moeilijke periode en niet alle inwoners voelen zich even veilig. Tv-netwerk 'Rassiya-24 News' probeerde echter haar kijkers gerust te stellen... met tips over welke etenswaren je best opslaat in je schuilkelder.

23 reacties

 • christiane claeys

  3 jaar geleden
  alle Vlamingen snel naar Auchan. Opgelet, het is een zet (fake news) om de belastingen op uw waterverbruik te vermeerderen.
 • Erwin VD

  3 jaar geleden
  Russen voelen zich in het nauw gedreven daar hun uitvalbasis is bedreigd. Doch Assad moest een lesje krijgen. Enkel jammer dat hij wel veilig in een schuilkelder ergens anders zal zitten.
 • Hugo Van Haevre

  3 jaar geleden
  Gaan ze dan eindelijk hun doel bereiken onze wereldleiders hier zijn ze al jaren stillekes mee bezig, WO 3, er zijn te veel mensen op aarde de grootste hoop is niet tevreden, en ze zullen ons eens terug op ons knieën zetten en ge tevreden zult zijn met een droge boterham met water, dat geeft nadien terug werkgelegenheid om de boel terug op te bouwen, de rijken worden nog rijker en jan met de pet zal tevereden moeten zijn met een jobke onderbetaald natuurlijk
 • hou dinii

  3 jaar geleden
  Laat ze komen,
 • mark devos

  3 jaar geleden
  de russen kunnen de pot op
 1. Twee transgenders in Kameroen krijgen gevangenisstraf voor “poging tot homoseksualiteit”

  Twee transgen­ders in Kameroen krijgen gevangenis­straf voor “poging tot homoseksua­li­teit”

  In het Centraal-Afrikaanse land Kameroen hebben twee transgender personen een gevangenisstraf van vijf jaar en een geldboete van 200,000 Centraal-Afrikaanse frank (zo’n 305 euro) gekregen. Beiden zouden veroordeeld zijn voor “poging tot homoseksualiteit”. Ze werden begin februari gearresteerd in een restaurant in de stad Douala door de “onfatsoenlijke” kleren die ze gedragen zouden hebben.
 1. Oostenrijkse acrobate kronkelt zich in alle mogelijke vormen
  Play

  Oostenrijk­se acrobate kronkelt zich in alle mogelijke vormen

 2. Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije
  Play

  Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije