Russische tv-presentator wil dat Moskou een voorbeeld neemt aan Noord-Korea: “Een land dat bereid is om heel de wereld in stof te veranderen”

Moet Rusland het voorbeeld van Noord-Korea volgen en de wereld regelmatig afdreigen met kernaanvallen? Volgens de Russische tv-presentator Sergej Mardan zou dat er in ieder geval voor zorgen dat Rusland terug onafhankelijk zou zijn. “Noord-Korea is voor hun onafhankelijkheid tot alles bereid, zoals de hele wereld in stof veranderen”, aldus de fervente Kremlin-aanhanger.

96 reacties

 • willy zachel

  1 maand geleden
  Niemand houd hen tegen om een onafhankelijk land te zijn maar dan in eigen land en niet in een buurland zoals zuid Korea of Oekraïne ! Dus wat een onzin leutert die man nu ?
 • Maurice Berden

  1 maand geleden
  Oekraine wil namelijk ook onafhankelijk leven. Zij willen geen Russisch bewind in hun land. Beseffen die Russen dat niet of hebben ze allemaal teveel wodka gezopen?
 • Georges Pelgrims

  1 maand geleden
  Ze begrijpen het niet.diegene die een kernoorlog begint zal ook afgerekend worden.kernwapens is het einde.er zijn duizenden kernwapens over heel de wereld.onlangs las ik nog dat Amerika met 150 intercontinentale kernwapens de hele wereld kan vernietigen.wat denk je wat er gebeurt als elk land 150 kernwapens afvuurt ik begrijp het niet wat gaan ze doen met die chemische stoffen die vrijkomen van die duizenden kernwapens die op onze planeet zijn.ik denk dat niemand het begrijpt.
 • Emiel Van Riet

  1 maand geleden
  Zijn er nog intelligente Russen over of zijn ze allemaal gevlucht
 • Jan Wybo

  1 maand geleden
  Veel geld voor wapentuig,en geen geld voor voedsel Het maakt niet uit voor Jung-Un dat zijn bevolking sterft van de honger
 1. “Laat de gijzelaars niet vrij”: Jimmy Carter (98) ontdekt op zijn sterfbed hoe hij presidentschap verloor aan Republikeins complot met Iran
  PREMIUM
  8

  “Laat de gijzelaars niet vrij”: Jimmy Carter (98) ontdekt op zijn sterfbed hoe hij president­schap verloor aan Republi­keins complot met Iran

  Hij kan nu ieder ogenblik sterven, de man die in het Witte Huis zat van 1977 tot 1981. Slechts vier jaar, want Jimmy Carter is één van de enige tien presidenten in de geschiedenis van de VS die hun herverkiezing verloren. En het is pas nu dat een kroongetuige onthult hoe dat kwam. Zijn tegenstrevers gooiden er de vrijheid en het welzijn van 52 landgenoten voor te grabbel. In een cynisch complot met Iran, dat wij hier reconstrueren.