REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Russische troepen trekken weg rond kerncentrale van Tsjernobyl

Een groot deel van de Russische troepen heeft zich teruggetrokken van de nucleaire site in Tsjernoby. Op 24 februari - de eerste dag van de invasie - hadden soldaten van president Vladimir Poetin de controle over de kerncentrale overgenomen.

 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. 
Japanse student haalt diploma af verkleed als president Zelensky

  Japanse student haalt diploma af verkleed als president Zelensky

  Waar studenten zich traditioneel uitdossen met hun meest feestelijke kledij voor hun proclamatie, dragen studenten van de Universiteit van Kyoto de meest uiteenlopende zaken. De Japanse universiteit houdt er namelijk een aparte traditie op na: studenten mogen zich kleden zoals ze zelf willen. Het resultaat is een afstudeerceremonie waar figuren zoals een panda, Waar is Wally en E.T. hun diploma overhandigd krijgen. Dit jaar was Oekraïens president Volodymyr Zelensky aan de beurt.