Russische staatstelevisie spot met Amerikaanse Abrams-tanks die “helemaal geen verschil kunnen maken op slagveld”

De beslissing van Washington om 31 zware Abrams-tanks naar Oekraïne te sturen, is bij Moskou in het verkeerde keelgat geschoten. De Russische staatstelevisie doet er nog een schepje bovenop door een video met gemonteerde beelden te laten zien waarin de Amerikaanse tanks schijnbaar niets waard lijken te zijn in conflictgebieden. Uit alles moet blijken dat de Russische tanks veel beter zijn.

74 reacties

 • Kirsten De Laet

  2 maanden geleden
  Ik denk dat velen hier er te flauwtjes over doen en werkelijk denken dat de Russen het onderspit zullen delven. Wel, niets is minder waar. Al wie zo denkt gaat binnenkort grote ogen opzetten en ferm verschieten. Want de Russen hebben meer in petto dan wat ze tot hiertoe toonden. Zij zijn van den belange niet uitgeteld en ten einde raad. Maar ja, als straks de F16's, TomaHawks en Mirage's boven jullie hoofden knallen zal dit wel weer een zoveelste complottheorie zijn. Zet jullie maar schrap!
 • Yolande Toremans

  2 maanden geleden
  Iklees hier altijd dat er moet onderhandeld worden maar je denkt toch niet dat Poetin dan de Dombas en de Krim gaat teruggeven en hetland heropbouwen. Als je een burenruzie hebt over een stuk grond dat van u afgepakt is ga je dan akkoord dat hij het niet teruggeeft na erover te praten?
 • katty Philips

  2 maanden geleden
  Ze zijn er misschien nog niet maar dat lachen bewijst hoe ze in hun broek doen , Poetin is echt een getalenteerde leugenaar, alsook iemand voor wie een mensenleven niet telt, maar als hij echt veel lef heeft moet hij maar meevechten met zijn troepen,en niet in zijn mooi pakje.
 • Bart Verwegen

  2 maanden geleden
  De NAVO zou de oorlog aanwakkeren volgens Poetin? Hij had het vuur maar niet moeten aansteken zou ik dan zeggen, wie met vuur speelt verbrandt zijn vingers.
 • Jan Van Bavel

  2 maanden geleden
  Wat een grootspraak hebben die Russen, veel bla bla waar heel weinig ven terecht komt.
 1. Pak me dan als je kan: komische foto toont inventieve verstopplek van drugscrimineel die vlucht voor politie

  Pak me dan als je kan: komische foto toont inventieve verstop­plek van drugscrimi­neel die vlucht voor politie

  In het Verenigd Koninkrijk heeft een kat-en-muisspel tussen de politie en een drugscrimineel een komisch beeld opgeleverd. Zo had Etmond Lika, die veroordeeld is voor cannabishandel, een inventieve manier gevonden om aan de politie te ontsnappen. De 32-jarige Albanees was op zijn dak geklommen en schuilde net boven zijn dakraam. En dat zorgde bij de politieagenten voor de nodige verwarring.
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.