RV
Volledig scherm
© RV

Russische staatsmedia tonen voor het eerst leed van burgers in Oekraïne en lijken er zelfs trots op

Russische staatsmedia hebben voor het eerst getoond dat de oorlog in Oekraïne ook een tol eist van de burgers in het land. Dat deden ze na de Russische raketaanvallen op een reeks Oekraïense steden gisterochtend. Meer nog, ze leken er zelfs trots op.

 1. LIVE OEKRAÏNE. Lavrov: “Rusland staat open voor vredesgesprekken” - Biden: “Poetin heeft zich misrekend”

  LIVE OEKRAÏNE. Lavrov: “Rusland staat open voor vredesge­sprek­ken” - Biden: “Poetin heeft zich misrekend”

  De Amerikaanse president Joe Biden heeft de Oekraïense president Volodymyr Zelensky telefonisch beloofd om “Oekraïne te blijven voorzien van de nodige middelen om zich te verdedigen, met inbegrip van geavanceerde luchtverdedigingssystemen”. De vluchtelingenchef van de Verenigde Naties, Filippo Grandi, waarschuwt voor een nieuwe stroom aan vluchtelingen naar aanleiding van de Russische raketaanvallen van gisteren op verschillende steden verspreid over heel Oekraïne. Bij die aanvallen zouden minstens veertien doden en 97 gewonden zijn gevallen. Volg al het nieuws over de oorlog in Oekraïne in ons liveblog.
 2. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.