Archieffoto.
Volledig scherm
Archieffoto. © AP

Russische oppositieleider Navalny uit kunstmatige coma gehaald

De Russische oppositieleider Aleksej Navalny (44) werd uit zijn kunstmatige coma gehaald. Hij reageert op verbale prikkels en is van de beademingsapparatuur af, meldt het ziekenhuis.

 1. Duitser die pompbediende (20) door het hoofd schoot geloofde niet in corona ‘en keek uit naar oorlog’

  Duitser die pompbedien­de (20) door het hoofd schoot geloofde niet in corona ‘en keek uit naar oorlog’

  De Duitser die zaterdagavond een pompbediende doodschoot omdat hij van hem een mondmasker in de winkel moest dragen, had extreemrechtse sympathieën en was een fervent aanhanger van complottheorieën. Dat schrijven Duitse kranten op basis van bronnen in zijn omgeving en na een analyse van zijn profielen op sociale media. “Het was een kwestie van tijd voor het zo zou escaleren.”
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.