Aleksej Navalny met zijn echtgenote Yulia Navalnaya in het Berlijnse Charité-ziekenhuis.
Volledig scherm
Aleksej Navalny met zijn echtgenote Yulia Navalnaya in het Berlijnse Charité-ziekenhuis. © AFP

Russische oppositieleider Navalny ontslagen uit Berlijns ziekenhuis: “Volledig herstel mogelijk”

De Russische oppositieleider Aleksej Navalny is dinsdag na 32 dagen ontslagen uit het ziekenhuis in Berlijn, waar hij werd verzorgd na zijn vergiftiging. Zijn toestand zou voldoende zijn verbeterd om het ziekenhuis te verlaten. Artsen denken dat een volledig herstel mogelijk is, meldt het Charité-ziekenhuis in een verklaring.

2 reacties

 • Henri Dederen

  4 maanden geleden
  Novitjok blijkt dan toch geen perfect chemisch wapen te zijn. Toch nog veel onbeantwoorde vragen . Het ware verhaal zullen we nooit te weten komen . Eerst de vergiftigde thee dan het fameuze waterflesje... 1 ding is zeker het Westen heeft de publieke opinie weer eens kunnen overtuigen dat Rusland en in het bijzonder Putin , de dader is en dit met op de achtergrond de spanningen in Wit Rusland en economische belangenlobby (gas)van de VS .
 • Michel Philippe

  4 maanden geleden
  Die heeft ook door het oog van een naald gekropen. Proficiat voor die artsen in Duitsland.
 1. Verenigd Koninkrijk bouwt megafabriek voor productie van vaccins om bevolking snel te beschermen tegen coronavarianten en andere virussen

  Verenigd Koninkrijk bouwt megafa­briek voor productie van vaccins om bevolking snel te beschermen tegen coronavari­an­ten en andere virussen

  Het Verenigd Koninkrijk zal in staat zijn om op amper vier maanden tijd de hele bevolking te vaccineren tegen gevaarlijke, nieuwe coronavarianten. Daarvoor bouwt het land een megafabriek waardoor vaccins volledig op Britse bodem kunnen worden geproduceerd en er heel snel geschakeld kan worden. The Telegraph pakt uit met het nieuws nu gevreesd wordt dat een nieuwe coronavariant uit Brazilië mogelijk resistent zou kunnen zijn tegen de bestaande vaccins.
 1. "Er is geen zuurstof meer": video toont chaos op Covidafdeling in Egyptisch ziekenhuis
  Play

  "Er is geen zuurstof meer": video toont chaos op Covidafde­ling in Egyptisch ziekenhuis

 2. Kopie van Da Vinci's Mundi teruggevonden, museum had diefstal niet opgemerkt
  Play

  Kopie van Da Vinci's Mundi teruggevon­den, museum had diefstal niet opgemerkt