Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © Shutterstock

Russische meisjes steken 200 ton stro in brand voor TikTok-video

Twee meisjes hebben in Rusland bijna 200.000 kilogram stro in brand gestoken en veroorzaakten daardoor grote schade. Hun doel? Een video maken voor het populaire sociale medium TikTok.

 1. BV’s maken zich zorgen over het zelfbeeld van hun dochters: “Ik ken collega’s die niet één foto posten voor ze hun wallen weggewerkt hebben”
  PREMIUM
  Showbizz

  BV’s maken zich zorgen over het zelfbeeld van hun dochters: “Ik ken collega’s die niet één foto posten voor ze hun wallen weggewerkt hebben”

  Op sociale media worden we overspoeld met prachtige foto’s van semi-perfecte influencers en modellen. Een onhaalbare standaard die al snel voor onzekerheid zorgt, zeker bij jonge meisjes. Die beseffen immers niet dat altijd dat vooral filters verantwoordelijk zijn voor de perfectie. TV Familie sprak met enkele bekende ouders als Eveline Hoste en Joyce De Troch over hoe zij daarmee omgaan. “Hebben mijn dochters straks een wat minder strakke poep en dat zint hen niet? Dan moeten ze een rondje extra ‘rond den blok’ lopen.”
 2. LIVE. Experimenteel coronamedicijn van AstraZeneca voldoet niet aan verwachtingen - Brusselse 41-plussers kunnen zonder afspraak J&J-vaccin krijgen tijdens twee nocturnes

  LIVE. Experimen­teel coronamedi­cijn van AstraZene­ca voldoet niet aan verwachtin­gen - Brusselse 41-plus­sers kunnen zonder afspraak J&J-vac­cin krijgen tijdens twee nocturnes

  Nu meer dan 8 op de 10 kwetsbare personen (65-plussers en risicopatiënten jonger dan 65 jaar) minsten één prik hebben gekregen en we ruim onder de vooropgestelde drempel van 500 bedden op intensieve zorg zitten, zijn afgelopen week tientallen versoepelingen ingegaan. Om de zomer in goede banen te leiden, gaf premier Alexander De Croo (Open Vld) vorige week wel nog tien basisregels mee. Volg al het nieuws over het coronavirus in onze liveblog.