Een stembureau in Rusland.
Volledig scherm
Een stembureau in Rusland. © Photo News

Russische kiescommissie gaat onregelmatigheden onderzoeken

De kiescommissie in Rusland belooft een onderzoek naar onregelmatigheden tijdens de lopende parlementsverkiezingen, die nog tot en met zondag plaatsvinden. Uit 45 regio’s kwamen 137 klachten over onregelmatigheden, zegt toezichthouder Ella Pamfilova. Er zijn onder meer klachten over het onder druk zetten van kiezers.

7 reacties

 • Jaak Wttouck

  4 weken geleden
  Er waren weer meer stembrieven ingevuld dan er mensen gingen stemmen ,is russische gewoonte ,
 • Dirk Van Brussel

  1 maand geleden
  En gaan ze de kieslocaties van Rostov ook controleren daar kunnen de Oost Oekrainers ook gaan stemmen er zijn voor hen geen lijsten voorhanden en de Russen mogen er ook van profiteren. Bussen en treinen worden ingelegd. Kanttekening : Poetin eist dat diezelfde Ex-Oekrainers ook in Oekraine zouden mogen stemmen !
 • Dirk Van Brussel

  1 maand geleden
  Geert Landsman, kort geheugen ? Afghanistan, Oekraïne (Krim)? Zegt U niets ? En wat die doden betreft moet de VS echt nog een tandje bijsteken om nog maar op gelijke hoogte te komen van Rusland wat gedode burgers betreft.
 • RIK VANDEWALLE

  1 maand geleden
  Geloven wie geloven wil?
 • Geert Landsman

  1 maand geleden
  ik heb meer vertrouwen in Poetin dan in Biden of de Belgische verkiezingen. Poetin heeft geen enkel land aangevallen en mensen vermoord. De USA heeft al miljoenen mensen vermoord. Democratie in Belgie bestaat helemaal niet, het is een particratie om geld weg te sluizen.