Vassily Nebenzia en Charles Michel.
Volledig scherm
Vassily Nebenzia en Charles Michel. © Screenshots

Russisch VN-ambassadeur stapt op tijdens speech Charles Michel, die fel uithaalt: “Ga maar weg, het is makkelijker om de waarheid niet te aanhoren”

Ruslands VN-ambassadeur Vassily Nebenzia heeft maandag een vergadering van de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties verlaten toen de voorzitter van de Europese Raad, Charles Michel, Moskou ervan beschuldigde als enige verantwoordelijk te zijn voor de wereldwijde voedselcrisis. Michel zette de Rus meteen op zijn plaats: “Verlaat de zaal maar, het is misschien makkelijker om de waarheid niet te aanhoren, beste ambassadeur.”

  1. Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras
    HLN Shop

    Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras

    Heb je van je terras een kleine oase gemaakt waar het heerlijk vertoeven is? Dan wil je daar natuurlijk maximaal van genieten. Nu de zomer stilaan op haar einde loopt zou het maar jammer zijn je gezellige buitenplek straks al te moeten verlaten om je weer binnenskamers terug te trekken. Met enkele kleine en grotere hulpmiddelen is dat gelukkig niet nodig. HLN Shop overloopt wat je kan doen om zo lang mogelijk van je terras te kunnen profiteren.