De Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergei Lavrov.
Volledig scherm
De Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergei Lavrov. © AFP

Russisch parlement keurt annexatie Oekraïense regio’s goed

Het Russische parlement heeft de annexatie van de vier Oekraïense regio’s Loehansk, Donetsk, Zaporizja en Cherson officieel bekrachtigd. De meer dan 400 afgevaardigden hebben unaniem gestemd voor de opname van de regio’s in de Russische Federatie. De Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergei Lavrov, die als gast aanwezig was in de Doema, benadrukte dat de regio’s nu onder speciale bescherming van het land staan.

  1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
    Mijntelco

    Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

    We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.