Russisch leger verspreidt propagandavideo: tanks met Sovjetvlag en beelden luchtaanval

Het Russische leger heeft deze propagandavideo verspreid. Op de beelden zie je tanks en andere voertuigen voorbijrijden. Eén van die tanks rijdt rond met een Sovjetvlag. Ook op de tweede dag van het conflict reed een tank rond met de Sovjetvlag. De vlag met hamer en sikkel verwijst naar de Sovjet-Unie en het communisme.

20 reacties

 • Dirk Teirlynck

  4 maanden geleden
  Een wedstrijd tussen bokser Vitali Klitschko en "judoka-superman" Vladimir Poetin om de zaak te beslechten. Dan weten we ook meteen hoe hard Poetin kan lopen.
 • Hugo hofmans

  4 maanden geleden
  Een winnaar zal er niet zijn, iedereen zal véél verliezen bij dit machtsspel tussen Europa, de VS en de andere grootmacht. Echt niet te vatten dat hoog opgeleide leiders in deze eeuw het zover laten komen, daar kan ik niet bij. Iemand in de wereld moet kunnen opstaan en alle partijen ter verantwoording roepen en dit stoppen. Dat moet toch mogelijk zijn ?
 • Gerry Cle

  4 maanden geleden
  Rusland verbied alle media om iets anders te vertellen dan de kremlin versie. In Oekraïne is WEL buitenlandse pers aanwezig die vrij mogen filmen en verslag uitbrengen. Wie dan niet begrijpt welke versie het dichtst bij de waarheid ligt mag terug naar de kleuterschool.
 • Gino Denil

  4 maanden geleden
  Veel betekenend dat ze met de Sovjet vlag rond rijden en niet met de Russische. Ze vergaten ook hun grote overwinningen op een materniteit en op een kinderziekenhuis te tonen.
 • frans vullings

  4 maanden geleden
  Liever deze beelden dan de van internet geplukte beelden waar de westerse media ons mee om de oren slaat.
 1. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?