Foto van Vladyslav Boerjak die op Twitter werd verspreid door de Amerikaanse ambassadeur bij de OVSE.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto van Vladyslav Boerjak die op Twitter werd verspreid door de Amerikaanse ambassadeur bij de OVSE. © Twitter

Russen gijzelen tienerzoon van Oekraïens politicus: “Maar ik kán niet op hun eisen ingaan”

Toen de Russen binnenvielen in Melitopol, wou Vladyslav (16) bij zijn zieke opa blijven. Maar toen die stierf en hij toch vluchtte, werd de jongen opgepakt. Al wekenlang zit de tiener nu vast, omdat zijn vader politicus is. Die laatste is ten einde raad. “Als ze geld zouden willen, dan had ik dat allang verzameld.”

  1. Na vijf maanden een spoor naar vermiste Natacha de Crombrugghe in Peru? “Politie doorzoekt huis waar ze enkele uren voor verdwijning gefeest zou hebben”

    Na vijf maanden een spoor naar vermiste Natacha de Crombrugg­he in Peru? “Politie doorzoekt huis waar ze enkele uren voor verdwij­ning gefeest zou hebben”

    Er is mogelijk een spoor in de verdwijningszaak van Natacha de Crombrugghe in Peru. De politie gaat een huis doorzoeken waar onze landgenote enkele uren voor haar verdwijning nog gefeest zou hebben. Volgens verschillende getuigen zou haar lichaam zich daar kunnen bevinden, meldt de Peruviaanse pers. Er zal onder meer getest worden op verborgen bloedsporen. Natacha is inmiddels ruim vijf maanden spoorloos.