Russen stappen naar Georgië om niet te moeten vechten in Oekraïne.
Volledig scherm
Russen stappen naar Georgië om niet te moeten vechten in Oekraïne. © ANP / EPA

Russen die proberen te vluchten naar Georgië worden opgewacht aan de grens door rekruteringscentrum leger

Rusland opent een rekruteringscentrum voor het leger aan de grens met Georgië. Aan die grens zijn enorme rijen ontstaan doordat Russische mannen het land proberen te ontvluchten om te voorkomen dat zij worden uitgezonden naar Oekraïne om te vechten.

23 reacties

 • Willy Masson

  2 maanden geleden
  Gaan de Russen die mensen dan ook in de rug schieten als ze deserteren. Dat eindigt met het uiteenvallen van Rusland en revolte van al de provincies.
 • Patrick Dewael

  2 maanden geleden
  Massaal en op grote schaal het probleem oplossen in Rusland zelf. Er zijn meer burgers dan ordehandhavers. Het leger kan hij ( Poetin) toch niet inzetten, die heeft hij naar Oekraïne gestuurd.
 • willy cammaerts

  2 maanden geleden
  Er is duidelijk een verschil tussen supporteren wanneer de oorlog op TV plaats vindt, en wanneer ze zelf het veld in moeten. Aan de andere kant kan men zich afvragen waarom die mannen niet gaan protesteren tegen de oorlog.
 • marleen verkest

  2 maanden geleden
  Als ze zich nu eens verenigen en zich allemaal tegen het bewind samen staan ze sterk
 • Johan vandepoel

  2 maanden geleden
  Het beste wat die mannen kunnen doen is hun direct overgeven aan vijand
 1. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.
 2. Prijs gevelstenen met 43% gestegen in één jaar tijd: gaat die opnieuw zakken? En zijn er manieren om toch te besparen?
  Livios

  Prijs gevelste­nen met 43% gestegen in één jaar tijd: gaat die opnieuw zakken? En zijn er manieren om toch te besparen?

  De prijzen van bouwmaterialen stijgen al een hele tijd sterk door. Eerst vanwege de grote vraag en het beperkte aanbod tijdens de coronacrisis, daarna mede door de oorlog in Oekraïne. Bouwsite Livios vroeg aan Jean-Pierre Waeytens, gedelegeerd bestuurder van de Bouwunie, hoe de prijzen van bouwmaterialen zullen evolueren en of er tips zijn om toch te besparen.
 3. Elon Musk heel even niet meer rijkste persoon ter wereld, na aankoop van Twitter
  5

  Elon Musk heel even niet meer rijkste persoon ter wereld, na aankoop van Twitter

  Volgens zakenblad ‘Forbes’ was Elon Musk kortstondig niet meer de rijkste persoon ter wereld. Door de aankoop van Twitter en de aandelen in Tesla die hij daarvoor van de hand deed, was zijn vermogen voldoende gekelderd dat de Fransman Bernard Arnault hem kort kon inhalen. Arnault is eigenaar van luxeconcern LVMH, bekend van modehuizen als Louis Vuitton, Christian Dior en Fendi, maar ook van diverse drankmerken.