Russen bombarderen Kiev “net na gesprek” VN-chef Guterres met Zelensky in Oekraïense hoofdstad: “Dit laat hun ware aard zien”

De raketaanvallen die Kiev donderdag troffen, vonden volgens Volodymyr Zelensky plaats op het moment dat de Oekraïense president de gesprekken met VN-chef António Guterres afrondde. In zijn gebruikelijke videoboodschap zegt Zelensky dat deze actie "de ware aard" van Rusland laat zien en vraagt om een "passende, krachtige reactie".

 1. Miljardair Wolfgang Porsche (79) gaat scheiden omdat zijn vrouw dementie heeft: “Verwoestend effect op haar persoonlijkheid kan ik niet langer aan”

  Miljardair Wolfgang Porsche (79) gaat scheiden omdat zijn vrouw dementie heeft: “Verwoes­tend effect op haar persoon­lijk­heid kan ik niet langer aan”

  Heeft hij wel een hart? Het is dé vraag die Duitsers momenteel bezighoudt, sinds bekend raakte waarom Wolfgang Porsche (79) gaat scheiden. Zijn vrouw Claudia Hübner (74) lijdt al twee jaar aan dementie. De miljardair geeft aan dat hij niet langer kan leven met “de verwoestende effecten van die ziekte op haar persoonlijkheid”. Intussen brengt hij echter ook heel wat tijd door met zijn jongere vriendin Gabriela zu Leiningen (59).
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  6

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.