REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Rusland ziet spook van de schaarste opdoemen: "Komende maanden worden moeilijk voor bedrijven en burgers”

De zware economische sancties van het Westen na de Russische inval in Oekraïne beginnen te wegen op Rusland. Hoewel het Kremlin er alles aan doet om Russische bedrijven en fabrieken draaiende te houden en een terugkeer naar de grote schaarste van de Sovjetperiode te vermijden, is de economische tol nu al overal voelbaar.

42 reacties

 • Ronny Van de Wal

  1 maand geleden
  jos De Decker: Moet kunnen lukken tegen China met een totale strijdmacht van 7.054.000 mensen tellen de gewapende troepen van de Volksrepubliek van China 2.285.000 actieve militairen.
 • michel mans

  1 maand geleden
  Er zullen wel Oekraïners zijn die de Russische bevolking uitspuwt,maar de meesten weten ook wel dat zij hier geen schuld aan hebben.Heel veel mensen hebben in beide landen familie.Het is maar zoals je het bekijkt,Die soldaten Moeten ginder gaan vechten,natuurlijk heb je overal gangsters en moordzuchtige gasten die voor hun plezier mensen afschieten.Zolang Poetin en zijn vriendjes de macht hebben zal er niets veranderen.Het gewone volk zal het moeten uitzweten.
 • jos De Decker

  1 maand geleden
  Het worxt hoog tijd om die Russen flink aan te pakken en daarna de Chinezen die heel Azie bedreigen.
 • ralph ernst

  1 maand geleden
  Europa moet doorzetten en de russische beer op zijn gat krijgen. Dat de Amerikanen maar gerust hun superwapens leveren. De Russen moeten de resultaten daarvan aan hun eigen lijf voelen !
 • Erwin De Meyer

  1 maand geleden
  De Russen komen nog wel op straat denk ik en is het rijk uit van de tsaar.
 1. Grote verontwaardiging in Arabische wereld na twee moorden op jonge vrouwen door afgewezen mannen

  Grote verontwaar­di­ging in Arabische wereld na twee moorden op jonge vrouwen door afgewezen mannen

  Er is in de Arabische wereld grote verontwaardiging ontstaan na twee moorden op jonge vrouwen in Egypte en Jordanië. Nayera Ashraf (21) en Iman Rashid (22) werden allebei omgebracht door een man van wie ze een huwelijksaanzoek hadden afgewezen. Een hoogleraar islamitisch recht uit Egypte gooide nog wat olie op het vuur door te beweren dat het allemaal niet gebeurd was als Ashraf een hoofddoek had gedragen.