Rusland zet bombardementen in Donetsk verder: “Volledige frontlijn onophoudelijk beschoten”

Het Russische leger zet zijn bombardementen in Donetsk, een regio in het oosten van Oekraïne, onverminderd verder. Dat zegt gouverneur Pavlo Kyrylenko.

24 reacties

 • Frans Vandenweghe

  7 maanden geleden
  De wapenindustrie van de VS moet draaien.
 • Herman Daneels

  7 maanden geleden
  De westerse wapens worden intussen met goede resultaten gebruikt door de Oekraïners, althans als ik de berichten lees in vele andere Vlaamse pers, hopelijk kunnen ze daarmee de Rus afhouden. Dat het graan niet via spoor of weg kan heeft veel te maken met de sporen die niet overeenkomt met de omliggende landen, via de weg is er veel kapot geschoten, en dienen ze ook 1000km te overbruggen. Wat ook veel tijd vraagt. P moet zijn hele zeevloot uit de Z Z verwijderen, dan pas kan mijn ontmijnen
 • Danny Callaert

  7 maanden geleden
  Zelensky zou misschien toch 1 goede daad kunnen doen als president en beginnen te onderhandelen ipv mensenlevens te blijven opofferen. Maar hij weet ook dat hij nu als de "grote" president wordt aanzien terwijl voor de oorlog minder dan 20% van de bevolking nog achter hem stond. VS en europa kunnen fier zijn wat ze hebben veroorzaakt met hun strategie van uitdagen en expansie - vs heeft maar 1 doel: de russische economie zware schade aanbrengen zodat zij nummer 1 kunnen blijven
 • Nicca Vermeirsch

  7 maanden geleden
  Toch straf. Alsof deze schuld de oorlog zou zijn van de VS of Europa. Wie is een ander land binnen gevallen ? Wie vermoord en verkracht onschuldige burgers ? Rusland is zeer laag gevallen op de ladder van menselijkheid. Geen compassie met deze barbaren. Tijd om ze een lesje te leren !
 • Roger Declercq

  7 maanden geleden
  Waarom kan het graan niet per trein of camion richting Polen gezonden worden? Vandaar kan het via westerse haven verder verscheept worden, maar komen de silo's vrij voor het nieuwe graan. Akkoord dit gaat meer geld en tijd kosten, maar misschien toch beter dan het te laten rotten.
 1. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.