EPA
Volledig scherm
© EPA

Rusland wijst Duitse, Poolse en Zweedse diplomaten uit wegens bijwonen demonstratie voor Navalny

Rusland heeft diplomaten uit Duitsland, Polen en Zweden persona non grata verklaard. Dat heeft het ministerie van Buitenlandse Zaken in Moskou meegedeeld. De diplomaten worden ervan beschuldigd een demonstratie ter verdediging van oppositieleider Aleksej Navalny bijgewoond te hebben.

9 reacties

 • Patrick Dewael

  3 maanden geleden
  Misschien moeten buitenlandse diplomaten zich niet bemoeien in binnenlandse aangelegenheden. Indien Rusland dit zou doen binnen Europa zou dit ook niet aanvaard worden.
 • Jan Vannuffelen

  3 maanden geleden
  Zonder dat land af, trek alle diplomaten terug en wijs de hunne uit.
 • Lucien Mertens

  3 maanden geleden
  Tja, met de hier alles overheersende Trump-manie kreeg de Russische beer uiteraard de wind in de zeilen, Poetin deed/doet gewoon wat hij wilde, en geen mens die hem daarbij iets in de weg legde/legt. Nu gaat stilaan een oog open, maar het zijn vijgen na Pasen, de man zit op rozen, daar heeft hij dank zij die Trump verslaving intussen zélf genoegzaam kunnen voor zorgen.
 • Willy Bogaert

  3 maanden geleden
  Wat kunnen ze nog uitvinden ,dat ze de daders en opdrachtgevers eens oppakken . Ze weten heel goed wie met al hun spionnen . In de gevangenissen en combi 's is er geen Corona ,dichte klucht
 • Toon Schouteden

  3 maanden geleden
  Kunnen de blauwhelmen daar niet eens gaan kijken hoe het met het Russisch politie-optreden gesteld is? Voor de lieve vrede?
 1. Weekendavond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streamingland

  Weekend­avond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streaming­land

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste nieuwe films en series voor het weekend. Wat staat er deze week op onze menu? Een iconische hereniging van wereldberoemde superhelden op Streamz, een psychologische thriller met tweevoudig Golden Globe-winnares Amy Adams op Netflix en het onvertelde verhaal van de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog op Prime Video. Laat dat regenweer maar komen, wij kruipen alvast voor ons scherm.
 1. Zo zien de vakantiehuisjes van Camping Coppens eruit voor én na de make-over van Staf en Monique
  Play
  Camping Coppens

  Zo zien de vakantie­huis­jes van Camping Coppens eruit voor én na de make-over van Staf en Monique

 2. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort