Demonstratie in Berlijn tegen het stopzetten van het 'Intermediate-Range Nuclear Forces'-verdrag tussen de VS en Rusland.
Volledig scherm
Demonstratie in Berlijn tegen het stopzetten van het 'Intermediate-Range Nuclear Forces'-verdrag tussen de VS en Rusland. © EPA

Rusland vuurt raket af over afstand die verboden was onder INF-verdrag

Rusland heeft vandaag een testlancering uitgevoerd van een Topol-M-raket, over een afstand die het voormalige INF-wapenverdrag zou hebben geschonden. Dat 'Intermediate-Range Nuclear Forces'-verdrag tussen de VS en Rusland is sinds vorige maand dode letter, nadat Washington en Moskou zich hadden teruggetrokken.

 1. Lijkschouwer die lichaam Britse Nora (15) onderzocht nadat ze dood werd gevonden in Maleisische jungle: “Niet uit te sluiten dat ze aangerand werd”

  Lijkschou­wer die lichaam Britse Nora (15) onderzocht nadat ze dood werd gevonden in Maleisi­sche jungle: “Niet uit te sluiten dat ze aangerand werd”

  Het is nog altijd niet duidelijk wat er precies gebeurd is met een Brits meisje dat in augustus vorig jaar verdween in de Maleisische jungle en tien dagen later dood werd teruggevonden. En de kans bestaat dat we het nooit zullen weten. Een Britse lijkschouwer die een tweede autopsie op Nora Quoirin (15) uitvoerde, zegt dat hij niet kan uitsluiten dat het meisje aangerand werd.
 1. Olifant maakt komaf met ongewenste bezoekers
  Play

  Olifant maakt komaf met ongewenste bezoekers

 2. Heb jij de kerstversiering van het Witte Huis al gezien?
  Play

  Heb jij de kerstver­sie­ring van het Witte Huis al gezien?