Met de app "Slim Stemmen" roepen Navalny's bondgenoten de Russen op om bij de verkiezingen van 17 tot 19 september een proteststem tegen de partij Verenigd Rusland van Vladimir Poetin uit te brengen.
Volledig scherm
Met de app "Slim Stemmen" roepen Navalny's bondgenoten de Russen op om bij de verkiezingen van 17 tot 19 september een proteststem tegen de partij Verenigd Rusland van Vladimir Poetin uit te brengen. © AP

Rusland verwijt Verenigde Staten inmenging in nakende parlementsverkiezingen

Rusland heeft de Verenigde Staten ervan beschuldigd zich te mengen in de Russische parlementsverkiezingen die over ongeveer een week plaatsvinden. Een app van de gevangengenomen opposant Aleksej Navalny is "op de een of andere manier gelinkt aan het Pentagon", verklaarde de woordvoerster van het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken Maria Zakharova op staatszender Radio Rossii.

  1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
    Jobat

    Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

    Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?