Archiefbeeld.
Volledig scherm
Archiefbeeld. © AFP

Rusland stelt maanmissie uit wegens problemen met landingssysteem

Rusland heeft dinsdag aangekondigd de lancering van de maanmissie Loena-25 uit te stellen vanwege problemen met het landingssyteem.

1 reactie

 • André Uyttendaele

  1 jaar geleden
  Maar allez, in 1969 konden ze 'zogezegd' al maanwandelingetjes maken en probleemloos terug naar huis vliegen! Of zouden ze ons toch blaasjes wijsgemaakt hebben?
 1. Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfondsen terug?
  Spaargids.be

  Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfond­sen terug?

  Het aantal personen met een burn-out of depressie stijgt fors. In zijn recentste cijfers noteerde het Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering (RIZIV) een toename met meer dan 39 procent. De mutualiteiten schenken via hun aanvullende verzekering aandacht aan de geestelijke gezondheid van hun leden. Maar in welke mate verschillen hun terugbetalingen? Spaargids.be zocht het uit.
 2. TotalEnergies neemt afstand van Russische partner Novatek

  TotalEner­gies neemt afstand van Russische partner Novatek

  De Franse energiereus TotalEnergies neemt afstand van Novatek, de historische partner in Rusland. De participatie van 19,4 procent in Novatek schrijft TotalEnergies voortaan niet meer in de eigen boeken. Daarvoor zal het olie- en gasbedrijf een afwaardering van 3,7 miljard dollar in het vierde kwartaal inschrijven. TotalEnergies trekt ook met onmiddellijke ingang de twee vertegenwoordigers in Novateks raad van bestuur terug, meldt het bedrijf.