De Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov.
Volledig scherm
De Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov. © REUTERS

Rusland heeft begrip maar wil gesprekken tussen Turkije en Syrië

buitenlandRusland beschouwt het Turkse militair offensief in Syrië als een gerechtigde maatregel van Ankara om zijn eigen grenzen te beschermen, maar wil ook dat beide landen met elkaar gaan praten. Dit heeft de Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov vandaag gezegd. 

2 reacties

 • Verstappen Martine

  1 jaar geleden
  Dat gaat niet simpel zijn, 2 van de grootse egotrippers die er bestaan. Die gaan geen van beide ook maar een vinger toegeven.
 • Jaak Casteleyn

  1 jaar geleden
  Natuurlijk, hoe kan het anders, zijn het weer de Russen die begrip tonen, kassa, kassa voor hun wapenindustrie en zo kunnen ze verder de buffetten leeg te vreten in de armband all ins.
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Bom uit de Tweede Wereldoorlog beschadigt heel wat huizen
  Play

  Bom uit de Tweede Wereldoor­log beschadigt heel wat huizen

 2. Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af
  Play

  Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af