Oekraïense soldaten in de Donetsk, in het oosten van Oekraïne (20/07/2022).
Volledig scherm
Oekraïense soldaten in de Donetsk, in het oosten van Oekraïne (20/07/2022). © AP

“Rusland heeft 92 Oekraïense militairen aangeklaagd voor misdaden tegen de mensheid”

Rusland heeft 92 leden van het Oekraïense leger aangeklaagd voor misdaden tegen de mensheid. Dat beweert het hoofd van het Russische onderzoekscomité Alexander Bastrykin. Bastrykin pleit bovendien voor de oprichting van een internationaal tribunaal gesteund door “neutrale” landen zoals Bolivia, Iran en Syrië. 

 1. Boris Johnson opnieuw kandidaat bij volgende verkiezingen: “Het was fout om plaats te maken voor Liz Truss”
  12

  Boris Johnson opnieuw kandidaat bij volgende verkiezin­gen: “Het was fout om plaats te maken voor Liz Truss”

  Oud-premier Boris Johnson, die afgelopen zomer moest vertrekken na een reeks schandalen, stelt zich kandidaat bij de volgende verkiezingen in 2024. Dat bevestigen Britse media. Als hij zijn parlementszetel wint, dan zou hij opnieuw een poging kunnen doen naar het leiderschap van de Conservatieve Partij. Volgens hem was het namelijk een “fout” om plaats te ruimen voor zijn opvolger Liz Truss.
 2. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.