Piloot Hans Baur (midden in vliegenierspak), met links van hem Adolf Hitler. Deze foto dateert uit 1932.
Volledig scherm
Piloot Hans Baur (midden in vliegenierspak), met links van hem Adolf Hitler. Deze foto dateert uit 1932. © FSB

Rusland geeft nieuwe getuigenis vrij over laatste uren Hitler: “Zijn handen trilden. Het was me duidelijk dat hij definitief besloten had om zelfmoord te plegen”

De Russische veiligheidsdienst FSB - de opvolger van de KGB - heeft nooit eerder gepubliceerde archiefdocumenten vrijgegeven die meer vertellen over de laatste uren van Adolf Hitler. Het gaat om een getuigenis van de persoonlijke piloot van de Führer, Hans Baur.

 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.