Een protestkraam tegenover de Russische ambassade te Berlijn beschuldigt president Poetin van het opdracht geven tot het vergiftigen van oppositieleider Aleksej Navalny. (16/04/2020)
Volledig scherm
Een protestkraam tegenover de Russische ambassade te Berlijn beschuldigt president Poetin van het opdracht geven tot het vergiftigen van oppositieleider Aleksej Navalny. (16/04/2020) © EPA

Rusland: Duitsers dwarsbomen onderzoek vergiftiging Navalny

Het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken beschuldigt Duitsland ervan het onderzoek naar de vergiftiging van oppositieleider Aleksej Navalny te verhinderen. Volgens de Russen schendt Duitsland het Europees Verdrag over de wederzijdse rechtshulp in strafzaken, klinkt het vrijdag in een persbericht. 

  1. Vlaamse stemmen in de VS. Idaho, waar Trump graag gezien is: “De mensen willen hier met rust gelaten worden”
    PREMIUM

    Vlaamse stemmen in de VS. Idaho, waar Trump graag gezien is: “De mensen willen hier met rust gelaten worden”

    Ze wonen in een straat die Little Bear Road heet en dat illustreert hoe Larry Forney (66) en Eva Top (54) in Idaho leven. Tussen de beren en poema’s, met matig internet en geen huis in de omtrek te zien. Idaho is een beetje ruw, mannen drinken er bier, klieven er hout en schieten met een geweer. Hier wordt Trump gestemd, of wat dacht u? “Vlamingen hebben geen idee hoe het leven hier is.”