De Russische president Vladimir Poetin en zijn Franse collega Emmanuel Macron.
Volledig scherm
De Russische president Vladimir Poetin en zijn Franse collega Emmanuel Macron. © AFP

Rusland boos over gelekt telefoongesprek tussen Macron en Poetin

Frankrijk heeft de regels van de internationale diplomatie geschonden met een lek van een onderhoud tussen president Emmanuel Macron en president Vladimir Poetin, aldus de Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov. Je kan volgens Lavrov niet eenzijdig besluiten opnames van een diplomatiek gesprek naar media te lekken.

29 reacties

 • Polutnik Ronald

  1 maand geleden
  Waarom laat de NAVO en bondgenoten niet zien hoe snel en waar ze zouden reageren met nucleaire bommen op Rusland zijn grondgebied als Rusland maar één nucleaire bom zou gebruiken ergens maar ter wereld . En hoe snel Rusland zou weggeveegd worden om maar te zeggen . Want die Russen liegen al meer dan honderd jaar en verbreken alle overeenkomsten wetten en reglementen .
 • Emiel Van Roost

  1 maand geleden
  Wat veel erger is: Rusland heeft de regels van menselijkheid geschonden door het brutale binnenvallen in Oekraine en de moordpartijen daar, terwijl Putin veilig in zijn kremlin zit.
 • MARTINA HEREMANS

  1 maand geleden
  Sluit die man op hij is een gevaar voor de mensheid
 • Herman Daneels

  1 maand geleden
  Omdat de Rus beslist wat de pers mag schrijven in Rusland, wil toch niet zeggen dat dat ook in het Westen moet. Morgen gaan ze nog verkondigen dat het fake nieuws is.
 • Petrus Dijkzeul

  1 maand geleden
  Poetin heeft tenminste een plan, dat kan je van de Europese leiders niet zeggen, zij die een denkvermogen hebben van een kleuter, en die nu de Europese economie onder het paard zijn buik gaan helpen.