In het rijke emiraat strijken sommige 'schooiers' tot 60.250 euro per maand op.
Volledig scherm
In het rijke emiraat strijken sommige 'schooiers' tot 60.250 euro per maand op. © RV

Ruim 60.000 euro per maand: zo veel halen 'professionele bedelaars' in Dubai op

BizarOp zoek naar een lucratief bijbaantje? Dan kan u het misschien eens proberen als bedelaar in Dubai. In het rijke emiraat strijken sommige 'schooiers' tot 60.250 euro per maand op. Het hoeft geen betoog dat achter deze winstgevende 'bijverdienste' organisaties schuilgaan die flirten met de illegaliteit.

21 reacties

 • james vroman

  5 jaar geleden
  hier dragen de professionele bedelaars een das ..
 • Paul van de velde

  5 jaar geleden
  In Dubai kan je ook zonder proces 3 jaar de gevangenis ingaan voor bvb dronken rijden. Iedereen die gedronken heeft neemt dan ook een taxi. En wanneer je wat tegenstribbelt tegen politie kan het zijn dat je geen licht meer ziet.
 • Peter Vrolijk

  5 jaar geleden
  Wat ze mij ook vertellen (op de mouw spelden), ik geef nooit aan bedelaars. Jammer voor hen die het echt nodig hebben.
 • Alain Catry

  5 jaar geleden
  Hoe weten die chauffeurs dat het de zelfde bedelares niet is ?
 • krindl

  5 jaar geleden
  in Dubai op straat bedelen , en dan nog als vrouw (lijkt toch op de foto)…..ik geloof er niks van !!
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.