De drugs zaten verstopt in een lading grondstoffen voor de metaalindustrie.
Volledig scherm
De drugs zaten verstopt in een lading grondstoffen voor de metaalindustrie. © Openbaar Ministerie Nederland

Ruim 400 kilo cocaïne onderschept in haven van Rotterdam, Belg (50) geklist terwijl hij met container probeert weg te rijden

De Nederlandse douane en politie hebben afgelopen vrijdag tijdens een controle in de Rotterdamse haven 410 kilo cocaïne onderschept. Dat heeft het Openbaar Ministerie (OM) dinsdag bekendgemaakt. 

2 reacties

 • Stephaan Van Synghel

  1 jaar geleden
  Het bewijs dat de straffen in verhouding speels zijn
 • Rita De Booser

  1 jaar geleden
  Beter deze bij de lurven pakken dan kleine zelfstandige want die kleine zelfstandige is getekend voor het leven en dan nog maar te zwijgen over het miserabele pensioentje dat je dan te wachten staat
 1. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 1. CIA: “Achter meeste gevallen van Havanasyndroom zit waarschijnlijk geen buitenlandse macht”

  CIA: “Achter meeste gevallen van Havanasyn­droom zit waarschijn­lijk geen buitenland­se macht”

  De meeste gevallen van het mysterieuze Havanasyndroom hebben een omgevings- of medische oorzaak. Dat is de tussentijdse conclusie van een onderzoek van de Amerikaanse inlichtingendienst CIA. De Verenigde Staten blijven wel een twintigtal onverklaarbare voorvallen verder onderzoeken. Tot nu toe werden Rusland, China en Cuba vanuit bepaalde hoek met de vinger gewezen als mogelijke buitenlandse mogendheden achter wat een bewuste aanval tegen Amerikaanse diplomaten zou kunnen zijn.