Volledig scherm
© REUTERS

Ruim 15.000 truckers in Dover getest op corona, slechts 0,23 procent blijkt positief

In de haven van Dover hebben de Britse autoriteiten 15.526 wachtende vrachtwagenchauffeurs getest op het coronavirus. Bij 36 van hen was volgens transportminister Grant Shapps de test positief. In percentage is dat 0,23 procent.

11 reacties

 • oswald billiet

  1 maand geleden
  Het zou goed zijn om in dit land het herstel van de mailboot Oostende of Zeebrugge met Dover of Ramsgate te herstellen. Na januari wordt het voor truckers veel drukker op het V.K. wegens al de douaneformaliteiten en wachttijden. Toestanden met blokkages zoals met de kerstdagen in Calais en Dover moeten wij in de toekomst vermijden.
 • lars vandenberge

  1 maand geleden
  Een beetje los omgegaan met de resultaten om de mensen daar weg te krijgen?
 • Paul Boutsen

  1 maand geleden
  Geloofd er nu iemand nog dat corona de reden was om die mensen en goederen daar op kerst te blokkeren? De enige reden was omdat Vonderleyen en Verhofstadt hun gedacht niet kregen van Boris en hem zo de nek wilden omwringen. Of hoe laag de EU kan en zal vallen.
 • Jules Vermeers

  1 maand geleden
  Voldoende om een heel land te besmetten.
 • Anna Pauels

  1 maand geleden
  Het risico op de luchthavens is ontelbare keren groter. Hier zit een politieke reden achter, heeft niks met het virus te maken, maar alles met de EU
 1. Canadees parlement verklaart ultranationalistische rechtse militie Proud Boys tot terreurgroep

  Canadees parlement verklaart ultranatio­na­lis­ti­sche rechtse militie Proud Boys tot terreur­groep

  Het lagerhuis van het Canadese parlement heeft de regering van premier Justin Trudeau unaniem opgeroepen om de door een Canadees opgerichte ultranationalistische rechtse militie ‘Proud Boys’ als terroristische organisatie te bestempelen en te verbieden. In de Verenigde Staten zijn de Proud Boys geregeld betrokken bij gewelddadigheden, recent nog bij de bestorming van het parlementsgebouw in Washington.
 2. Igor rekent in rijmvorm af met relschoppers die piano station Eindhoven vernielden
  VIRAAL
  4

  Igor rekent in rijmvorm af met relschop­pers die piano station Eindhoven vernielden

  Relschoppers hebben zondag voor honderdduizenden euro’s schade aangericht aan het Centraal Station van Eindhoven. Het herstellen ervan gaat tot twee maanden duren. De amokmakers grepen het instellen van een corona-avondklok bij onze noorderburen aan om slaags te raken met de oproerpolitie. De gemaskerde jongemannen en mannen trokken een spoor van vernieling door de grootste stad van Noord-Brabant.
 1. Racistische man vernielt buurtwinkel van Afghaanse migrant: "Al-Qaeda, Osama!"
  Play

  Racisti­sche man vernielt buurtwin­kel van Afghaanse migrant: "Al-Qae­da, Osama!"

 2. Winkeliers achtervolgen dief en vangen hem voor politie
  Play
  Op Interventie

  Winkeliers achtervol­gen dief en vangen hem voor politie