Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

Rugzaktoeristen in Australië verlamd na snuiven van mysterieus poeder

Negen jonge backpackers zijn dinsdag met spoed overgebracht naar het ziekenhuis in de Australische stad Perth nadat ze een wit poeder hadden gesnoven. De toeristen dachten verkeerdelijk dat het om cocaïne ging. Drie van hen verkeren nog in kritieke toestand.

7 reacties

 • tom moens

  4 jaar geleden
  de "trip" van hun leven!
 • jan desimpel

  4 jaar geleden
  Met alle respect voor de familie, maar dit was wel hun eigen keuze..
 • baptist Van der Straete

  4 jaar geleden
  Niet snuiven is geen problemen. Snullen
 • x x

  4 jaar geleden
  Welke idioot snuift er nu wit poeder?
 • Geert Vaelen

  4 jaar geleden
  Wie geen drugs snuift, krijgt dat dus niet voor. Zelf gezocht eigenlijk, en dan nog door een onbekend poeder ergens te kopen in een vreemd land. Die zullen 2 keer nadenken voor ze nog snuiven.
 1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.