Kim Kardashian.
Volledig scherm
Kim Kardashian. © AFP

“Romeins beeld dat Kim Kardashian bij Axel Vervoordt aankocht illegaal Italië uitgesmokkeld”

Een Romeins beeld in het bezit van Kim Kardashian (40) moet van de Amerikaanse autoriteiten teruggeschonken worden aan Italië. De realityster zou het werk in 2016 gekocht hebben bij de bekende Belgische kunsthandelaar Axel Vervoordt, maar volgens een Italiaanse archeoloog werd het illegaal de VS binnengesmokkeld.

9 reacties

 • Ruts Noël

  2 maanden geleden
  Ach, we betalen rap een beetje geld en hupsakee allicht ...
 • Marcel Van Overloop

  2 maanden geleden
  Gewoon een belegging, al is het niet legaal.
 • Robert Swillen

  2 maanden geleden
  Kunst hoort thuis in een museum, niet bij particulieren . Dient alleen maar om zwart geld wit te wassen en de prijs op te drijven. Zie maar de vele galeries en antiekhandelaars.
 • Gunter Verleyen

  2 maanden geleden
  Het meest cultuurloze mensen wil haar cultuur opkrikken door smokkel LOL
 • Philippe Deckers

  2 maanden geleden
  Vervoordt heeft waarschijnlijk gewoon een factuur van een ander beeld gebruikt. Wordt veel gedaan in die kringen. In Europa passert dat allemaal maar in de VS lachen ze daar niet mee. Indien het zo is zal het gerecht in de VS hem vervolgen.
 1. Capaciteitstarief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?
  Energie

  Capaci­teits­ta­rief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?

  Volgend jaar treedt het capaciteitstarief in werking: de netkosten van je elektriciteit zullen berekend worden op basis van je piekverbruik. Het hoogste stroomverbruik dat je iedere maand tijdens één kwartier optekent, bepaalt dan het zogenaamde capaciteitstarief. Je digitale meter zal die gegevens registreren. Maar wat verandert er als je nog steeds een klassieke, analoge meter hebt? En betaal je meer of minder als je een digitale meter hebt? Mijnenergie.be zocht het uit.
 2. Frans-Marokkaanse ingenieur beweert laatste twee codes Zodiac Killer te hebben gekraakt, eerder hielp Belg er ook al één ontcijferen

  Frans-Marokkaan­se ingenieur beweert laatste twee codes Zodiac Killer te hebben gekraakt, eerder hielp Belg er ook al één ontcijfe­ren

  Fayçal Ziraoui zorgt online voor ophef met zijn bewering dat hij de twee overgebleven codes van de zogenaamde Zodiac Killer uit Californië heeft ontcijferd. De moordenaar terroriseerde eind jaren zestig de San Francisco Bay Area. Hij werd nooit geïdentificeerd. De 38-jarige Frans-Marokkaanse consultant Ziraoui uit Argenteuil zegt dat hij nu een code kon kraken die de identiteit van de vermoedelijke seriemoordenaar wél prijsgeeft.
 1. BINNENKIJKEN. Luxevilla van Kim & Kanye West is van Belgische hand
  Celebrities

  BINNENKIJ­KEN. Luxevilla van Kim & Kanye West is van Belgische hand

  Hoewel realityster Kim Kardashian weinig geheimen heeft, zagen we haar luxueuze villa - op een tour van haar inloopkoelkast na - enkel in de achtergrond van foto’s en video’s. Tot nu, want voor het interieurblad Architectural Digest lieten Kim & Kanye voor het eerst fotografen binnen om hun indrukwekkende woonst vast te laten leggen op beeld. Opvallend detail: het huis werd volledig ontworpen door Belgen.
 2. Pakistaanse premier opnieuw onder vuur voor opmerkingen over verkrachting: “Vrouwen dragen te weinig kleren”
  3

  Pakistaan­se premier opnieuw onder vuur voor opmerkin­gen over verkrach­ting: “Vrouwen dragen te weinig kleren”

  De Pakistaanse premier Imran Khan ligt onder vuur voor zijn zoveelste vrouwonvriendelijke opmerking. Volgens de premier zou de schuld voor de stijging van het aantal verkrachtingen in het land bij de slachtoffers liggen. “Als een vrouw te weinig kleren draagt, dan zal dat een impact op de man hebben, tenzij hij een robot is”, aldus Khan. De uitspraken van de premier vielen niet in goede aarde.