De Filipijnse president Rodrigo Duterte.
Volledig scherm
De Filipijnse president Rodrigo Duterte. © REUTERS

Rodrigo Duterte kandidaat-vicepresident bij Filipijnse verkiezingen van 2022

De Filipijnse president Rodrigo Duterte is voor zijn partij, de PDP-Laban, kandidaat-vicepresident bij de verkiezingen van volgend jaar. Dat bevestigt Karlo Nograles, ondervoorzitter van de partij. “President Duterte stemde ermee in het offer te brengen en gehoor te geven aan de oproep van het volk”, zei Nograles. Volgens de partijleider wil de bevolking graag een leiderschap “dat de continuïteit van de overheidsprogramma’s zal garanderen”.

0 reacties

 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Man op trolleybuskabels in Nederland weerstaat waterspuit, taser en rubberkogels: pas na 3 uur is hij overmeesterd
  Play

  Man op trolleybus­ka­bels in Nederland weerstaat waterspuit, taser en rubberko­gels: pas na 3 uur is hij overmees­terd

  De Nederlandse hulpdiensten zijn vanavond urenlang in de weer geweest op het Stationsplein in Arnhem. Daar was een man in een mast geklommen waar elektriciteitskabels van trolleybussen aan hangen. De man balanceerde wat later op de kabels zelf, die hoog boven het plein hangen. Hij bleef halsstarrig heen en weer op de leidingen lopen en was niet van plan naar beneden te komen. De situatie duurde uiteindelijk meer dan 3 uur. Waarom de man zijn actie begon, is onduidelijk.