Robert Mardini, regionaal directeur van het ICRC in het Midden-Oosten.
Volledig scherm
Robert Mardini, regionaal directeur van het ICRC in het Midden-Oosten. © AP

Rode Kruis stuurt extra mensen naar "ongeziene crisis" in Gaza

De gezondheidszorg in de Gazastrook heeft een kritieke toestand bereikt, zo waarschuwde Het Internationaal Comité van het Rode Kruis (ICRC) donderdag. De recente uitbraak van geweld is het gewelddadigst in vier jaar tijd, meer dan 13.000 mensen raakten gewond.

6 reacties

 • leppens victor

  3 jaar geleden
  En wat gaat de Halve Maan doen? Niets!!! mvg.
 • Tony Pirrewiet

  3 jaar geleden
  Budget van 4.5 milioen Euro , waarvan er 4500 Euro aankomt op de bedoelde plaats en de rest is zakken vullen en graaien.
 • Joery Goubert

  3 jaar geleden
  Daar gaat ons geld van onze stickers. Zouden ze nie beter het geld in ons eigen land investeren. Wij hebben van die mannen ook niets.
 • amir alispago

  3 jaar geleden
  Moesten ze niet van alle kanten geblokkeerd zijn en uitgehongerd,zouden ze misschien kunnen "economische bedrijvigheid " ontwikkelen
 • Jan van Heijst

  3 jaar geleden
  4,5 miljoen € waarvan 4,4 miljoen € voor luxe voertuigen, uitstapjes, feestjes en hotel en niet te vergeten de persoonlijke verrijking. ik heb ze al op verschillende plaatsen ter wereld bezig gezien, 't is te zeggen, als er pers is komen ze buiten, andere momenten is het vakantie.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).