Robin Ramaekers trekt naar frontlinie: "Inwoners hebben eerder sympathie voor Rusland dan voor Oekraïne”

De spanning in Oekraïne blijft oplopen, een militair conflict met Rusland dreigt. Robin Ramaekers tracht zo dicht mogelijk bij de grens met Rusland te komen. Hij neemt de trein van Kiev naar Avdeevka en tracht om zicht te krijgen op hoe de mensen de situatie daar beleven.

26 reacties

 • Jan Van Rompaey

  1 jaar geleden
  Gaat de NAVO weeral een oorlog starten om zijn expansiedrang te realiseren ? Hoeveel oorlogen zijn er zo al ontstaan ?
 • Dick DECOCK

  1 jaar geleden
  Logisch als je die vraag stelt ,is een manier om te overleven en bij mogelijke invasie niet vermoord te worden, in Irak waren er ook veel schijn IS sympathisanten om te overleven.
 • Sharon Debeul

  1 jaar geleden
  De wereld heeft ook eerder een antipathie gekregen tegen het immer oorlogzuchtig Amerika.
 • Paula V D Pee

  1 jaar geleden
  Inwoners hebben eerder sympathie voor Rusland dan voor Oekraïne”. Wat een onzin. Vraag hetzelfde eens in een niet Russische gezinde provincie Donetsk. Dat is hetzelfde als in Charleroi vragen wie ze het liefst hebben. Een Franstalige of een Nederlandstalige!
 • Jan Wilms

  1 jaar geleden
  De USA wil enkel hun oorlogsindustrie laten werken ,indien geen oorlog waar moeten ze dan hun wapens verkopen en wat is er makkelijker dan een land bashen en zeggen dat ze mensen onderdrukken enz ,schendingen van de mensen rechten ,wat dan met hun oorlogsmisdaden de vele duizenden doden ,ah ja USA staat daar boven
 1. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  3

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.
 1. Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaarder: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is
  Mijntelco

  Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaar­der: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is

  Elke woning heeft tegenwoordig een eigen draadloos wifinetwerk, waarmee de meeste apparaten verbonden zijn. Logisch ook, want het scheelt heel wat gedoe met kabels, waardoor je met je apparaat kan gaan en staan waar je wil. Maar dat hoeft niet noodzakelijk met élk apparaat mogelijk te zijn. Bovendien biedt een verbinding via de klassieke ethernetkabel ook enkele voordelen. Mijntelco.be overloopt ze.