Reuzenpanda ontsnapt uit verblijf in China: bezoekers weten niet wat hen overkomt

In de zoo van Peking is een panda even uit zijn verblijf ontsnapt. Het 6-jarige dier met de naam Meng Lan klimt de muur op en staat zo plots buiten zijn eigen verblijf. De bezoekers weten niet wat hen overkomt. Zo lijkt het in het begin allemaal heel onschuldig en beginnen verschillende mensen het dier te filmen. Wanneer de panda dichterbij komt breekt er toch wat paniek uit. Uiteindelijk gaat de panda vanzelf terug zijn verblijf in.

 1. “Ik was 16 jaar toen je me ontmaagdde”: vrouw confronteert dominee voor volle kerk met seksueel misbruik
  Play

  “Ik was 16 jaar toen je me ontmaagdde”: vrouw confron­teert dominee voor volle kerk met seksueel misbruik

  Een Amerikaanse dominee heeft voor een volle kerk moeten toegeven dat hij als 38-jarige seksuele contacten had met een 16-jarig meisje. John B. Lowe (65) probeerde de zaak in eerste instantie nog te minimaliseren, maar daarna confronteerde Bobi Gephart (43) hem met het seksueel misbruik. “Ik was amper 16 jaar toen je me ontmaagdde", klonk het. De nachtmerrie zou daarna nog negen jaar blijven duren.
 2. Franse lottowinnares betaalt boodschappen van Aldi-klanten om hen “een plezier te doen”: “Zoiets hebben we nog nooit meegemaakt”

  Franse lottowinna­res betaalt boodschap­pen van Al­di-klan­ten om hen “een plezier te doen”: “Zoiets hebben we nog nooit meegemaakt”

  En of het een geluksdag was voor de mensen die op 6 mei hun inkopen deden in een Aldi-supermarkt in Trans-en-Provence, in het zuidoosten van Frankrijk. Een onbekende lottowinnares verraste er enkele klanten aan de kassa door hun boodschappen voor hen te betalen. “We wisten niet wat te zeggen. We hadden boodschappen voor 123 euro. Zoiets hebben we nog nooit gezien”, getuigt een koppel aan de Franse krant ‘Var-Matin’.