De ravage na de gedeeltelijke instorting van de Champlain Towers South in Surfside, ten noorden van Miami Beach.
Volledig scherm
De ravage na de gedeeltelijke instorting van de Champlain Towers South in Surfside, ten noorden van Miami Beach. © AFP

Resten van laatste vermiste slachtoffer ingestort appartementencomplex in Miami gevonden

De overblijfselen van de laatste persoon die nog vermist was na het instorten van een appartementencomplex in het Amerikaanse Surfside bij Miami (Florida) zijn teruggevonden. Hierdoor komt het totale aantal slachtoffers op 98, zei burgemeester Daniella Levine Cava van Miami-Dade County.

 1. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.
 2. Lichamen van twee kinderen gevonden onder puin ingestort appartementsgebouw Miami, dodental loopt op tot 18

  Lichamen van twee kinderen gevonden onder puin ingestort apparte­ments­ge­bouw Miami, dodental loopt op tot 18

  Na de instorting van een gebouw in de Amerikaanse staat Florida vorige week, zijn nu al achttien lichamen aangetroffen onder het puin. Dat zegt burgemeester van Miami-Dade County Daniella Levine. Twee van de dodelijke slachtoffers zijn kinderen van 4 en 8 jaar. Eerder op de dag meldde de burgemeester al dat twaalf slachtoffers geïdentificeerd waren en dat het jongste slachtoffer 26 jaar was en het oudste 92. Bijna 150 mensen zijn nog vermist, dus de dodentol zal hoogstwaarschijnlijk nog oplopen.