De Republikeinse Amerikaanse senator Lindsey Graham.
Volledig scherm
De Republikeinse Amerikaanse senator Lindsey Graham. © AFP

Republikeinse senator Lindsey Graham test positief na vaccinatie

De prominente Amerikaanse senator Lindsey Graham is positief getest op Covid-19, ondanks het feit dat hij gevaccineerd is. Hij vertoont slechts milde symptomen. Dat heeft de Republikein zelf meegedeeld via Twitter. 

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. VS missen net Bidens ‘4th of July’ vaccinatiedoel van 70 procent

  VS missen net Bidens ‘4th of July’ vaccinatie­doel van 70 procent

  Ondanks de vele stimulansen en een overvloed aan coronavaccins, hebben de Verenigde Staten zoals verwacht het vaccinatiedoel dat president Joe Biden naar voren had geschoven gemist. Biden had beloofd dat tegen 4 juli, de nationale feestdag, 70 procent van de volwassenen minstens één vaccindosis zou gekregen hebben. Maar dat is net niet gelukt: slecht 67 procent van de Amerikanen, 173 miljoen mensen, kreeg al een eerste prik. Dat blijkt uit cijfers van gezondheidsdienst CDC. Ongeveer 58 procent van de volwassenen is al volledig gevaccineerd.