Afgevaardigde Marjorie Taylor Greene (46) uit Georgia droeg bij haar eedaflegging begin januari een mondmasker met de boodschap "Trump won."
Volledig scherm
Afgevaardigde Marjorie Taylor Greene (46) uit Georgia droeg bij haar eedaflegging begin januari een mondmasker met de boodschap "Trump won." © REUTERS

Republikeins QAnon-Congreslid: “Laserstraal uit de ruimte veroorzaakte bosbranden Californië”

Na nog geen maand in het Huis van Afgevaardigden blijft de controversiële Republikeinse én QAnon-complottheoriënaanhangster Marjorie Taylor Greene de Amerikaanse krantenkoppen negatief beheersen. Na steunbetuigingen uit 2018 en 2019 om Nancy Pelosi en andere kopstukken van de Democraten te laten executeren, heeft het uitvlooien van haar sociale media opnieuw iets aan het licht gebracht.

13 reacties

 • Marc Casier

  2 maanden geleden
  Sorry, @joris peeters, maar dat is alleen daar niet hoor. We hebben hier ook van die figuren in de politiek die daar sterk bij aanleunen!
 • Patrick Kelchtermans

  2 maanden geleden
  Ze was nog specifieker: het was een door rijke joden gefinancierde laserstraal. Dit is ook de dame die beweerde dat Hillary Clinton een jong meisje heeft verkracht en vermoord en vervolgens dat meisje haar gezicht als een masker heeft gedragen tijdens een satanistisch ritueel. Zelf vinden dat de meest waanzinnige beschuldigingen onder het 'recht op vrije meningsuiting' vallen, maar vervolgens moord en brand schreeuwen als iemand voorzichtigjes staalhard bewijs van hun ongelijk durft voorleggen.
 • ERIC PEETERS

  3 maanden geleden
  meteen laserstraal dus.., en waarom niet met een eenvoudige poepsimpele goedkope niet traceerbare lucifer..
 • Elle Devee

  3 maanden geleden
  Moeten die mensen niet geïnterneerd worden?
 • Ronny Cuypers

  3 maanden geleden
  Vast te veel James Bond films gezien.
 1. Democraat dient voorstel in om 'QAnon-parlementariër' uit parlement VS te zetten

  Democraat dient voorstel in om 'QA­non-parlementa­riër' uit parlement VS te zetten

  Het Democratische lid van het Amerikaanse parlement Jimmy Gomez wil dat zijn collega Marjorie Taylor Greene uit het Congres wordt gezet. Taylor Greene, die bekendstaat als aanhanger van oud-president Donald Trump en de extreemrechtse QAnon-complottheorie, heeft volgens CNN in 2018 en 2019 steun betuigd aan oproepen om kopstukken van de Democratische partij te laten executeren of daar zelf toe opgeroepen.
 1. Honden richten ravage aan en kunnen niet wachten om het aan hun baasje te tonen
  Play

  Honden richten ravage aan en kunnen niet wachten om het aan hun baasje te tonen

 2. Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil
  Play

  Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil