Afgevaardigde Marjorie Taylor Greene (46) uit Georgia droeg bij haar eedaflegging begin januari een mondmasker met de boodschap "Trump won."
Volledig scherm
Afgevaardigde Marjorie Taylor Greene (46) uit Georgia droeg bij haar eedaflegging begin januari een mondmasker met de boodschap "Trump won." © REUTERS

Republikeins QAnon-Congreslid: “Laserstraal uit de ruimte veroorzaakte bosbranden Californië”

Na nog geen maand in het Huis van Afgevaardigden blijft de controversiële Republikeinse én QAnon-complottheoriënaanhangster Marjorie Taylor Greene de Amerikaanse krantenkoppen negatief beheersen. Na steunbetuigingen uit 2018 en 2019 om Nancy Pelosi en andere kopstukken van de Democraten te laten executeren, heeft het uitvlooien van haar sociale media opnieuw iets aan het licht gebracht.

13 reacties

 • Linda De Vreese

  1 jaar geleden
  Sorry, @joris peeters, maar dat is alleen daar niet hoor. We hebben hier ook van die figuren in de politiek die daar sterk bij aanleunen!
 • Nico Herbots

  1 jaar geleden
  Ze was nog specifieker: het was een door rijke joden gefinancierde laserstraal. Dit is ook de dame die beweerde dat Hillary Clinton een jong meisje heeft verkracht en vermoord en vervolgens dat meisje haar gezicht als een masker heeft gedragen tijdens een satanistisch ritueel. Zelf vinden dat de meest waanzinnige beschuldigingen onder het 'recht op vrije meningsuiting' vallen, maar vervolgens moord en brand schreeuwen als iemand voorzichtigjes staalhard bewijs van hun ongelijk durft voorleggen.
 • ERIC PEETERS

  1 jaar geleden
  meteen laserstraal dus.., en waarom niet met een eenvoudige poepsimpele goedkope niet traceerbare lucifer..
 • Elle Devee

  1 jaar geleden
  Moeten die mensen niet geïnterneerd worden?
 • ronny cuypers

  1 jaar geleden
  Vast te veel James Bond films gezien.
 1. Miah (11) deed alsof ze dood was om schietpartij in Texas te overleven: “Ze smeerde zich in met bloed van vriendinnetje”
  Play

  Miah (11) deed alsof ze dood was om schietpar­tij in Texas te overleven: “Ze smeerde zich in met bloed van vriendinne­tje”

  Drie dagen na de schietpartij in een basisschool in de Amerikaanse stad Uvalde duiken er steeds meer getuigenissen op van overlevenden. De 11-jarige Miah Cerrillo is een van de kinderen die wist te ontsnappen aan het bloedbad. Ze deed dat door het bloed van haar vriendin over zich uit te smeren en zich zo dood te wanen. “Ze is in overlevingsmodus gegaan”, zo vertelt de tante van Miah aan NBC News.