Marjorie Taylor Greene zetelt voor de Republikeinen in het Huis van Afgevaardigden.
Volledig scherm
Marjorie Taylor Greene zetelt voor de Republikeinen in het Huis van Afgevaardigden. © AFP

Republikeinen hekelen Holocaust-vergelijking Taylor Greene

Republikeinse kopstukken hebben zich dinsdag erg kritisch uitgelaten over de opmerkingen van hun collega Marjorie Taylor Greene. De verwoede fan van oud-president Donald Trump vergeleek de verplichting om mondkapjes te dragen en vaccinatie tegen Covid-19 immers met de Jodenvervolging. De partijleiding liet evenwel na iets te zeggen over mogelijke disciplinaire maatregelen tegen haar.

1 reactie

 • ivan de ridder

  1 jaar geleden
  Verontrustend, maar verder doen ze er niet veel aan uit vrees om stemmen / een zeteltje te verliezen. Deze vrouw is gewoonweg ziek in haar hoofd. Ze zou geen politieke functie mogen uitvoeren na eerdere fratsen (stalking van overlevenden van het schietincident bij Parkland). Maar goed, zij is het perfecte toonbeeld van de waanzin die momenteel heerst bij de 'republikeinse' partij.
 1. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.
 2. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.