Links: Slachtoffer Ichelle van de Velde (29)
Rechts: Sandra H., de 44-jarige vrouw die verdacht wordt van de moord Ichelle
Volledig scherm
PREMIUM
Links: Slachtoffer Ichelle van de Velde (29) Rechts: Sandra H., de 44-jarige vrouw die verdacht wordt van de moord Ichelle © Gregory Van Gansen / Photo News

REPORTAGE. Het Zeeuwse Oostburg in shock na moord op Ichelle: “Wat voor een mens moet je zijn om iemand in stukken te snijden?”

“Rust heel zacht, lieve Ichelle”, staat te lezen op een briefje tussen de honderden bloemen die aan een naaiwinkel liggen in het Nederlandse Oostburg. Het Zeeuwse dorp is in shock. Want hoe kan iemand nu zoiets gruwelijks doen? Waarom moest Ichelle dood? Vele vragen blijven onbeantwoord terwijl het dorp rouwt om hun Ichelle.

7 reacties

 • Sobek Wessels

  2 maanden geleden
  Ach je moet helemaal geen angst hebben om Lang in de gevangenis te belanden na zulke daden ..Max 10j en je bent terug vrij als je het goed aanpakt kom je na 5j al terug vrij ! Het slachtoffer kreeg de Doodstraf en geen enkel medelijden of Genade van de dader dus waarom zouden we zulke daders Iets of wat van Gunsten schenken ? iemand met opzet doden is Effectief in de Cel tot aan de dood !! Nu de Rechters , Politici en Utopisten dat nog in hun Hoofd krijgen !!
 • Frankie Albert Goethals

  2 maanden geleden
  Spreken we over een verdachte of een daderes?
 • Danny Buyse

  2 maanden geleden
  Een mens? Er is daar niks meer menselijk aan. Ik heb nog jaren geleden een straffer artikel gelezen van een moeder die haar eigen kind van 4 jaar in stukken sneed en in de diepvries stak uit wraak om haar man die haar verliet. Dat is voor mensen met geweten gewoon niet meer te begrijpen. Veel sterkte aan de gehele familie
 • erik vercammen

  2 maanden geleden
  Mijn beste vriendin woont in Oostburg en ja iedereen is daar erg aangedaan
 • Eric Blomme

  2 maanden geleden
  Veel sterkte aan de familie...
 1. Indiaas ritueel laat dorpelingen dansen in het vuur
  Play

  Indiaas ritueel laat dorpelin­gen dansen in het vuur

 2. Ella (29) spot sluikstorters en pakt autosleutel af tot ze alles weer opgeruimd hebben
  Play

  Ella (29) spot sluikstor­ters en pakt autosleu­tel af tot ze alles weer opgeruimd hebben