Links: Slachtoffer Ichelle van de Velde (29)
Rechts: Sandra H., de 44-jarige vrouw die verdacht wordt van de moord Ichelle
Volledig scherm
PREMIUM
Links: Slachtoffer Ichelle van de Velde (29) Rechts: Sandra H., de 44-jarige vrouw die verdacht wordt van de moord Ichelle © Gregory Van Gansen / Photo News

REPORTAGE. Het Zeeuwse Oostburg in shock na moord op Ichelle: “Wat voor een mens moet je zijn om iemand in stukken te snijden?”

“Rust heel zacht, lieve Ichelle”, staat te lezen op een briefje tussen de honderden bloemen die aan een naaiwinkel liggen in het Nederlandse Oostburg. Het Zeeuwse dorp is in shock. Want hoe kan iemand nu zoiets gruwelijks doen? Waarom moest Ichelle dood? Vele vragen blijven onbeantwoord terwijl het dorp rouwt om hun Ichelle.

7 reacties

 • Sobek Wessels

  2 maanden geleden
  Ach je moet helemaal geen angst hebben om Lang in de gevangenis te belanden na zulke daden ..Max 10j en je bent terug vrij als je het goed aanpakt kom je na 5j al terug vrij ! Het slachtoffer kreeg de Doodstraf en geen enkel medelijden of Genade van de dader dus waarom zouden we zulke daders Iets of wat van Gunsten schenken ? iemand met opzet doden is Effectief in de Cel tot aan de dood !! Nu de Rechters , Politici en Utopisten dat nog in hun Hoofd krijgen !!
 • Frankie Albert Goethals

  2 maanden geleden
  Spreken we over een verdachte of een daderes?
 • Danny Buyse

  2 maanden geleden
  Een mens? Er is daar niks meer menselijk aan. Ik heb nog jaren geleden een straffer artikel gelezen van een moeder die haar eigen kind van 4 jaar in stukken sneed en in de diepvries stak uit wraak om haar man die haar verliet. Dat is voor mensen met geweten gewoon niet meer te begrijpen. Veel sterkte aan de gehele familie
 • erik vercammen

  2 maanden geleden
  Mijn beste vriendin woont in Oostburg en ja iedereen is daar erg aangedaan
 • Eric Blomme

  2 maanden geleden
  Veel sterkte aan de familie...
 1. Sneed Vlaamse "spirituele heks" haar buurvrouw in stukken?
  PREMIUM

  Sneed Vlaamse "spirituele heks" haar buurvrouw in stukken?

  Een Belgische moeder zit in de cel voor de lugubere moord op haar jonge buurvrouw in Nederland. Sandra H. (44) verhuisde anderhalf jaar geleden vanuit Antwerpen naar Zeeuws-Vlaanderen. Ze organiseerde er magie- en reinigingssessies in haar spiritueel winkeltje, en raakte bevriend met Ichelle (29), de uitbaatster van het naaiatelier in het pand ernaast. Het lichaam van Ichelle werd zaterdag in stukken gesneden teruggevonden in het kanaal. En de enige verdachte is “de spirituele heks uit Vlaanderen”.
 2. Schutter (20) bekent Bas (24) doodgeschoten te hebben: "Het was niet mijn bedoeling horloge af te pakken"
  AMSTERDAM - UPDATE
  2

  Schutter (20) bekent Bas (24) doodgescho­ten te hebben: "Het was niet mijn bedoeling horloge af te pakken"

  De 20-jarige die wordt verdacht van het doodschieten van de 24-jarige Nederlander Bas van Wijk, heeft vandaag in de rechtbank bekend dat hij op 8 augustus drie keer heeft geschoten aan het strandje van recreatiegebied De Oeverlanden in Amsterdam. Na een waarschuwingsschot in het water schoot hij twee keer op het slachtoffer. Samir El Y. vertelde dat hij op de zomerse dag tegenover een grote groep kwam te staan, toen hij verhaal wilde halen na onenigheid. De dodelijke schietpartij zorgde in heel Nederland voor veel commotie.
 1. Man probeert tijdens politieachtervolging auto te stelen
  Play

  Man probeert tijdens politieach­ter­vol­ging auto te stelen

 2. Boze Tesla-rijdster verstoort autoshow: "De remmen werken niet"
  Play

  Boze Te­sla-rijd­ster verstoort autoshow: "De remmen werken niet"